Göra en återbetalning till ett presentkort på Shopify POS

Observera: Presentkort är tillfälligt tillgängliga för försäljning för alla planer för att hjälpa dig att minska effekterna av det nuvarande läget. För mer information, se Lägga till eller uppdatera presentkortsprodukter.

Om en kund använde ett presentkort för att göra ett köp och sedan vill returnera varan för en återbetalning, kan du göra återbetalningen till samma presentkort och dess saldo uppdateras automatiskt.

Återbetala en order till ett presentkort med Shopify POS

Observera: Känns inte Shopify POS igen? Du kanske använder Shopify POS Classic.

För att återbetala en order som betalats med presentkort:

1. Från skärmen Shopify POS ordrar, tryck på den order som betalades med ett presentkort.

2. Tryck på Returnera.

3. Använd + och - bredvid varje produkt för att ange den kvantitet du återbetalar.

4. Om ordern visar att kunden betalade för frakt, tryck på Lägg till för att inkludera fraktkostnaden i återbetalningen.

5. Valfritt: Ange en orsak till återbetalningen.

6. Tryck på Återbetalning.

7. När återbetalningen lyckades, tryck på klar för att återgå till orderinformationssidan.