Sådan tilbagebetaler du til et gavekort i Shopify POS

Bemærk: Vi vil gerne hjælpe med at minimere konsekvenserne af de seneste hændelser for din butik. Derfor kan der midlertidigt sælges gavekort med alle Shopify-abonnementsordninger. Du kan finde flere oplysninger under Ofte stillede spørgsmål om gavekort. Hvis du vil føje gavekort til din butik, skal du se Tilføjelse eller opdatering af gavekortprodukter.

Hvis en kunde har foretaget et køb via et gavekort og ønsker at returnere varen mod en tilbagebetaling, kan du foretage tilbagebetalingen til det samme gavekort, hvor saldoen automatisk opdateres.

Refunder en ordre til et gavekort med Shopify POS

Bemærk: Kan du ikke genkende Shopify POS? Du bruger måske Shopify POS Classic.

Sådan refunderer du en ordre, der blev betalt med et gavekort:

1. På siden Ordrer i Shopify POS skal du trykke på den ordre, der blev betalt med et gavekort.

2. Tryk på Returnering.

3. Brug + og - ud for hvert produkt til at angive det antal, du vil refundere.

4. Hvis ordren viser, at kunden betalte for levering, skal du trykke på Tilføj for at medtage leveringsomkostningerne i det tilbagebetalte beløb.

5. Bekræft, at kundeoplysningerne er korrekte. Du kan sende et gavekort på det refunderede beløb via e-mail til enten den oprindelige kunde eller til en anden kunde. Du kan også fjerne kunden fra ordren og refundere til et fysisk kort. Tryk på Rediger for at foretage ændringer.

Bemærk: Gavekortet bliver sendt til kunden automatisk.

1. Valgfrit: Angiv en grund til tilbagebetalingen.

2. Tryk på Tilbagebetal.

3. Når tilbagebetalingen er gennemført, skal du trykke på Udført for at vende tilbage til siden med ordreoplysninger.