Palautukset ja hyvitykset

Voit palauttaa tilauksen maksun kokonaan tai osittain Shopify POS:n Tilaukset-näytössä.

Hyvitetyt tuotteet lisätään Shopify POS -sovelluksessa määritetyn sijainnin varastoon.

Tilauksen maksun palautus

1. Napauta Shopify POS -sovelluksen aloitusnäytössä .

2. Napauta Tilaukset.

3. Napauta palautettavan tuotteen tilausta.

4. Napauta Palauta.

5. Käytä + ja - -painikkeita palautettavien tuotteiden määrän syöttämiseen.

6. Napauta Seuraava.

7. Valinnainen: Jos et halua palauttaa tuotetta varastoosi, napauta Palauta tähän sijaintiin, poista palautustoiminto käytöstä ja napauta Tallenna.

8. Valinnainen: palauta toimituksen kulut napauttamalla Palauta toimituskulut.

9. Valinnainen: ota käyttöön Palauta saldo lahjakortille antaaksesi palautuksen summan asiakkaalle lahjakorttina.

10. Jos asiakas käytti useampaa kuin yhtä maksutapaa, voit jakaa maksun palautuksen samojen maksutapojen välillä. Napauta Palautettava summa -kohdassa Muokkaa ja syötä summa, jonka haluat palauttaa kullekin maksutavalle.

1. Valinnainen: lisää palautuksen syy.

2. Kun olet valmis käsittelemään maksun palauksen, napauta Maksun palautus.

3. Napauta Merkitse maksu palautetuksi.

4. Valinnainen: anna asiakkaalle kuitti.

5. Napauta Valmis.