Myyntien määrittäminen henkilöstön jäsenille

Kun käsittelet tilausta Shopify POS -sovelluksessa, voit määrittää myynnin henkilöstön jäsenelle ostoskorinäytössä. Jos haluat määrittää myynnin henkilöstön jäsenelle, sinun on lisättävä henkilöstön jäsen myyntiin ennen tilauksen viimeistelyä.

Voit seurata henkilöstön tehokkuutta ja myyntien määrittämistä käyttämällä Myynnissä avustaneen henkilöstön jälleenmyynti -raporttia.

Määritä henkilöstö ostoskorin kokonaistapahtumalle

Voit määrittää kaikkien tilauksessa olevien tuotteiden myynnin yhdelle henkilöstön jäsenelle.

Tee näin:

1. Napauta ostoskorissa Lisää toimintoja.
  2. Napauta Lisää henkilöstöä.
  3. Hae ja valitse henkilöstö, jolle haluat määrittää myynnin, ja napauta sitten Tallenna.

Määritä henkilöstö täydelliseen tapahtumaan älykkäästä ruudukosta

Voit määrittää tilauksen kaikkien kohteiden myynnin yhdelle henkilöstölle Smart Grid -ruudukostasi.

Tee näin:

1. Klikkaa älykkäässä ruudukossa Lisää henkilöstöä.
  2. Hae ja valitse henkilöstö, jolle haluat määrittää myyntiin, ja napauta sitten Tallenna.

Henkilöstön jäsenen poistaminen tapahtuman tuotteesta

1. Napauta ostoskorissasi tuotetta, johon olet lisännyt henkilöstöä.
  2. Napauta Myynyt.
  3. Napauta Tyhjennä tai valitse uusi henkilöstön jäsen.
  4. Napauta Tallenna.