Myyntien määrittäminen henkilöstön jäsenille

Kun käsittelet tilausta Shopify POS -sovelluksessa, voit määrittää myynnin henkilöstön jäsenelle ostoskorinäytössä. Jos haluat määrittää myynnin henkilöstön jäsenelle, sinun on lisättävä henkilöstön jäsen myyntiin ennen tilauksen viimeistelyä.

Voit seurata henkilöstön tehokkuutta ja myyntien määrittämistä käyttämällä Myynnissä avustaneen henkilöstön jälleenmyynti -raporttia.

Tapahtuman tuotteen määrittäminen henkilöstön jäsenelle

1. Napauta tuotetta ostoskorissa.
  2. Napauta Lisää henkilöstöä, joka myi tuotteen.
  3. Valitse henkilöstön jäsen, jolle haluat määrittää myynnin, ja napauta sitten Tallenna.

Henkilöstön jäsenen poistaminen tapahtuman tuotteesta

1. Napauta ostoskorissasi tuotetta, johon olet lisännyt henkilöstöä.
  2. Napauta Myynyt.
  3. Napauta Tyhjennä tai valitse uusi henkilöstön jäsen.
  4. Napauta Tallenna.

Koko tapahtuman määrittäminen henkilöstön jäsenelle

Voit määrittää kaikkien tilauksessa olevien tuotteiden myynnin yhdelle henkilöstön jäsenelle.

1. Napauta ostoskorissa Lisää toimintoja.
  2. Napauta Lisää henkilöstöä.
  3. Valitse henkilöstön jäsen, jolle haluat määrittää myynnin, ja napauta sitten Tallenna.