Kohdista myynti henkilöstölle

Kun käsittelet tilausta Shopify POS -myyntipisteessä, voit määrittää myyntitapahtuman tai tietyt tuotteet myyntitapahtumasta joko ostoskorin tai Smart Gridin kautta. Jos haluat lisätä henkilöstölle myyntitapahtuman, sinun on lisättävä henkilöstö myyntiin ennen tilauksen loppuun saattamista. Voit etsiä henkilöstöä kirjoittamalla nimen tai selaamalla henkilöstöluetteloa ja valitsemalla henkilökunnan jäsenen nimen. Äskettäin käytetyt henkilöstön nimet näkyvät ylhäällä, kun haet henkilöstöä.

Voit seurata henkilöstön tehokkuutta ja panosta myyntiin käyttämällä Vähittäismyynti myyntitapahtumaan osallistuneen työntekijän mukaan -raporttia. Esimerkiksi, jos tarjoat provisiota henkilöstöllesi, voit seurata heidän provisiotaan raportista.

Määritä henkilöstö ostoskorin kokonaistapahtumalle

Voit määrittää kaikkien tilauksessa olevien tuotteiden myynnin yhdelle henkilöstölle.

Tee näin:

1. Napauta ostoskorissa Lisää toimintoja.
  2. Napauta Määritä myynti henkilöstölle.
  3. Hae ja valitse henkilöstö, jolle haluat määrittää myynnin, ja napauta sitten Tallenna.

Määritä henkilöstöä ostoskorin tuotteelle

Voit määrittää tilauksen kaikkien kohteiden myynnin yhdelle henkilöstön jäsenelle. Jos tilauksessasi on tuotteita, joiden myynti merkitään eri henkilöstön jäsenille, voit tarvittaessa toistaa nämä vaiheet eri henkilöstön jäsenillä.

Tee näin:

1. Napauta kohdetta ostoskorissa.
  2. Napauta Määritä myynti henkilökunnan jäsenelle -näkymässä kohtaa hallinnoi myyntiä.
  3. Hae ja valitse henkilöstö, jolle haluat määrittää myynnin, ja napauta sitten Tallenna.

Määritä henkilöstö täydelliseen tapahtumaan älykkäästä ruudukosta

Voit määrittää tilauksen kaikkien kohteiden myynnin yhdelle henkilöstölle Smart Grid -ruudukostasi.

Tee näin:

1. Klikkaa Älykkäässä ruudukossa Määritä myynti -painiketta (Attribute sale).
  2. Hae ja valitse henkilöstö, jolle haluat määrittää myyntiin, ja napauta sitten Tallenna.

Henkilöstön jäsenen poistaminen tapahtuman tuotteesta

1. Napauta ostoskorissasi tuotetta, johon olet lisännyt henkilöstöä.
  2. Napauta Myynyt.
  3. Napauta Tyhjennä tai valitse uusi henkilöstön jäsen.
  4. Napauta Tallenna.