Wisepad 3-terminal

WisePad 3-terminalen er en PCI-kompatibel kortlæser, der opretter trådløs forbindelse til din iPad eller iPhone. Du kan bruge WisePad 3-terminalen til at acceptere kontaktløse betalinger og betalinger med chipkort via Shopify POS-appen.

Krav til kortlæseren

Du skal opfylde følgende krav hvis du vil bruge WisePad 3-terminalen:

• din butik ligger i Storbritannien, Irland eller Australien
  • du har aktiveret Shopify Payments som din butiks betalingsudbyder
  • Du bruger Shopify POS-appen

WisePad 3 – krav til mobilenheder

Du skal bruge en kompatibel iPad eller iPhone med iOS 12.5.1 eller nyere, som understøtter Bluetooth 4.2 eller nyere.

Enheder, der fungerer med WisePad 3-terminalen
Kompatible enheder Beskrivelse
iPhone iPhone 5 eller nyere, som bruger iOS 12.2 eller nyere
iPad Air Generation 2 eller nyere med iOS 12.2 eller nyere
iPad Generation 4 eller nyere med iOS 12.2 eller nyere
iPad mini Generation 2 eller nyere med iOS 12.2 eller nyere
iPad Pro Alle modeller af iPad Pro med iOS 12.2 eller nyere

Understøttede betalingstyper

WisePad 3-terminalen understøtter følgende betalingstyper:

• Visa
  • Mastercard
  • American Express
  • EFTPOS-co-brandede kort (kun Australien)
  • Apple Pay
  • Google Pay

WisePad 3-terminalen understøtter både betalinger med chip og pinkode samt kontaktløse betalinger. Den understøtter ikke betaling med magnetstriben.

Her kan du købe WisePad 3-terminalen

WisePad 3-terminalen kan købes i Shopifys hardwarebutik i Storbritannien, Irlandog Australien.

Tænd og sluk WisePad 3-terminalen

Tryk på tænd/sluk-knappen og slip den for at tænde WisePad 3-terminalen. Statuslamperne tændes. Hvis du allerede har parret og forbundet læseren med din POS-enhed, vil læseren automatisk genoprette forbindelsen til enheden.

Opladning af WisePad 3-terminalen

Du kan oplade WisePad 3-terminalen ved hjælp af det medfølgende USB-kabel. Hvis du vil oplade kortlæseren, skal du sætte den lille ende af USB-stikket i kortlæseren eller dens base og derefter sætte den store ende i en telefonoplader eller en computer.

Det tager 3-4 timer at oplade WisePad 3-terminalen helt. Når kortlæseren er fuldt opladet, bør dens batterilevetid være 500-600 transaktioner. Vi anbefaler, at du oplader terminalen dagligt for at sikre dig, at den altid er klar til at behandle transaktioner. Du kan se, hvor meget strøm, der er tilbage på terminalen, ved at se på batteriikonet i øverste højre hjørne af displayet.

Par og knyt WisePad 3-terminalen til din POS-enhed

Hvis du vil bruge WisePad 3-terminalen sammen med Shopify POS, skal du parre kortlæseren med din enhed via Shopify POS. Når kortlæseren og enheden er parret, opretter enheden automatisk forbindelse til enheden, hver gang den tændes og er inden for rækkevidde.

Fremgangsmåde:

1. Tænd for kortlæseren ved at trykke på tænd/sluk-knappen og slippe igen.

2. Tryk på > Indstillinger > Konfigurer hardware i Shopify POS.

3. Tryk på Kortlæser.

4. Tryk på WisePad 3 på siden Vælg kortlæser.

5. Tryk på Forbind ud for kortlæseren, når den vises under Tilgængelige kortlæsere.

Ophæv parring af WisePad 3-terminalen fra din POS-enhed

Du kan kun bruge WisePad 3-terminalen sammen med én enhed ad gangen. Hvis du vil bruge kortlæseren sammen med en anden enhed, skal du først ophæve parringen af den med den aktuelle enhed.

Fremgangsmåde:

1. Åbn Shopify POS, og tryk på og derefter på Indstillinger.

2. Tryk på Administrer tilsluttet hardware.

3. Tryk på navnet på din tilsluttede kortlæser.

4. Tryk på Glem kortlæser.

Modtag betaling via WisePad 3-terminalen

Du kan bruge WisePad 3-terminalen til at modtage kontaktløse betalinger samt betalinger med chipkort og pinkode.

Kontaktløse betalinger kan være begrænset til køb under et bestemt beløb, afhængigt af typen af betaling eller det land, som din virksomhed ligger i. Din kunde kan indsætte sit kort og derefter angive sin pinkode ved større køb, eller når kunden har nået grænsen for kontaktløse betalinger.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på Betaling i Shopify POS. Hvis WisePad 3-terminalen er tilsluttet og klar, bliver muligheden Betal kontaktløst eller brug chip.

2. Giv kunden mulighed for at betale kontaktløst eller indsætte sit kort. Chippen skal vende opad i forhold til Shopify-logoet.

3. Kunden kan fjerne sit kort, når transaktionen er gennemført.

4. Vælg, om der ønskes en kvittering, samt leveringsmetoden.

Fejlfinding af WisePad 3-terminalen

Dette er de mest almindelige fejlfindingstrin for WisePad 3-terminalen.

WisePad 3-terminalen vil ikke parres med min POS-enhed

1. Kontrollér, at Bluetooth er aktiveret på din Shopify POS-enhed.

2. Kontrollér, at POS-appen har tilladelse til at oprette forbindelse til Bluetooth i din enheds indstillinger.

3. Kontrollér, at din internetforbindelse er stabil.

4. Kontrollér, at WisePad 3-terminalen ikke er knyttet til en anden enhed. Hvis dette er tilfældet, skal du ophæve denne parring, før du prøver at parre den med en ny enhed.

5. Luk POS-appen på din enhed, og åbn den igen.

WisePad 3-terminalen afbryder forbindelsen til min POS-enhed

1. Kontrollér, at der er nok strøm på WisePad 3-terminalen. Oplad terminalen, hvis det er nødvendigt.

2. Tryk på tænd/sluk-knappen på WisePad 3-terminalen, og slip den igen for at vække terminalen.

3. Kontrollér, at WisePad 3-terminalen er inden for Bluetooth-rækkevidde af POS-enheden.

4. Kontrollér, at din internetforbindelse er stabil.

5. Ophæv og par WisePad 3-terminalen med din POS-enhed igen.

6. Nulstil POS-appen på din enhed.