WisePad 3-kortlæser

WisePad 3-kortlæseren er en PCI-kompatibel kortlæser, der opretter trådløs forbindelse til din iPad eller iPhone. Du kan bruge WisePad 3-kortlæseren til at acceptere kontaktløse betalinger og betalinger med chipkort via Shopify POS-appen.

Krav til kortlæseren

Du skal opfylde følgende krav, hvis du vil bruge WisePad 3-kortlæseren:

• din butik ligger i Storbritannien, Irland, Tyskland, Holland, Danmark, Belgien, Australien (undtagen Norfolk Island) eller New Zealand
  • du har aktiveret Shopify Payments som din butiks betalingsudbyder
  • Du bruger Shopify POS-appen

WisePad 3 – krav til mobilenheder

Du skal bruge en kompatibel iPad eller iPhone med iOS 12.5.1 eller nyere, som understøtter Bluetooth 4.2 eller nyere.

Enheder, der fungerer med WisePad 3-kortlæseren
Kompatible enheder Beskrivelse
iPhone iPhone 5 eller nyere, som bruger iOS 12.2 eller nyere
iPad Air Generation 2 eller nyere med iOS 12.2 eller nyere
iPad Generation 4 eller nyere med iOS 12.2 eller nyere
iPad mini Generation 2 eller nyere med iOS 12.2 eller nyere
iPad Pro Alle modeller af iPad Pro med iOS 12.2 eller nyere

Understøttede betalingstyper

WisePad 3-kortlæseren understøtter følgende betalingstyper:

• Visa
  • Mastercard
  • American Express
  • EFTPOS-co-brandede kort (kun Australien)
  • Apple Pay
  • Google Pay

WisePad 3-kortlæseren understøtter både betalinger med chip og pinkode samt kontaktløse betalinger. Den understøtter ikke betaling med magnetstriben.

Her kan du købe WisePad 3-kortlæseren

Shopejere i Storbritannien, Irland, Tyskland, Holland, Danmark, Belgien, Spanien, Australien (undtagen Norfolk Island) og New Zealand kan købe WisePad 3-kortlæseren i Shopifys hardwarebutik.

WisePad 3 er regionslåst og kan kun bruges til at behandle transaktioner i understøttede lande i Europa eller Asien og Stillehavsområdet. Dette afhænger af det land, hvor den er købt. Hvis du f.eks. har købt din WisePad 3-kortlæser i Tyskland, kan du bruge denne WisePad-kortlæser l i andre understøttede lande i Europa, såsom Irland, men du kan ikke bruge den i Australien, som er en del af Asien og Stillehavsområdet.

Understøttede WisePad 3-lande efter område.
Understøttede lande WisePad 3-område
Storbritannien Europa
Irland Europa
Tyskland Europa
Holland (Nederlandene) Europa
Danmark Europa
Belgien Europa
Spanien Europa
Australien Asien og Stillehavet
New Zealand Asien og Stillehavet

Tænd og sluk WisePad 3-kortlæseren

Tryk på tænd/sluk-knappen for at tænde eller slukke WisePad 3-kortlæseren. Statuslamperne lyser op, når kortlæseren tændes. Hvis du allerede har parret og forbundet kortlæseren med din POS-enhed, vil kortlæseren automatisk genoprette forbindelsen til enheden.

Oplad WisePad 3-kortlæseren

Du kan oplade WisePad 3-kortlæseren ved hjælp af det medfølgende USB-kabel. Hvis du vil oplade kortlæseren, skal du sætte den lille ende af USB-stikket i kortlæseren eller dens base og derefter sætte den store ende i en telefonoplader eller computer.

Det tager 3-4 timer at oplade WisePad 3-kortlæseren helt. Når kortlæseren er fuldt opladet, bør dens batterilevetid være 500-600 transaktioner. Vi anbefaler, at du oplader kortlæseren dagligt for at sikre dig, at den altid er klar til at behandle transaktioner. Du kan se, hvor meget strøm, der er tilbage på kortlæseren, ved at se på batteriikonet i øverste højre hjørne af displayet.

Par og forbind WisePad 3-kortlæseren med din POS-enhed

Hvis du vil bruge WisePad 3-kortlæseren sammen med Shopify POS, skal du parre kortlæseren med din enhed via Shopify POS. Når kortlæseren og enheden er parret, opretter enheden automatisk forbindelse til enheden, hver gang den tændes og er inden for rækkevidde.

Fremgangsmåde:

1. Tænd for kortlæseren ved at trykke på tænd/sluk-knappen og slippe igen.

2. Tryk på > Indstillinger > Opsæt hardware i Shopify POS.

3. Tryk på Kortlæser.

4. Tryk på WisePad 3 på siden Vælg kortlæser.

5. Tryk på Forbind ud for kortlæseren, når den vises under Tilgængelige kortlæsere.

Ophæv parringen af WisePad 3-kortlæseren fra din POS-enhed

Du kan kun bruge WisePad 3-kortlæseren med én enhed ad gangen. Hvis du vil bruge kortlæseren sammen med en anden enhed, skal du først ophæve parringen af den med den aktuelle enhed.

Fremgangsmåde:

1. Åbn Shopify POS, og tryk på og derefter på Indstillinger.

2. Tryk på Administrer tilsluttet hardware.

3. Tryk på navnet på din tilsluttede kortlæser.

4. Tryk på Glem kortlæser.

Skift sprog på WisePad 3-kortlæseren

Du kan selv vælge det sprog, der bruges på WisePad 3-kortlæseren. Sprogmulighederne i indstillingerne er forudindstillet efter område, så de varierer efter land.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på tænd/sluk-knappen.

2. Tryk på pil ned tre gange for at åbne sprogmenuen.

3. Tryk på Enter for at vælge det ønskede sprog.

Modtag betaling via WisePad 3-kortlæseren

Du kan bruge WisePad 3-kortlæseren til at modtage kontaktløse betalinger samt betalinger med chipkort og pinkode.

Kontaktløse betalinger kan være begrænset til køb under et bestemt beløb, afhængigt af typen af betaling eller det land, som din virksomhed ligger i. Din kunde kan indsætte sit kort og derefter angive sin pinkode ved større køb, eller når kunden har nået grænsen for kontaktløse betalinger.

Fremgangsmåde:

1. Tryk på Betaling i Shopify POS. Hvis WisePad 3-kortlæseren er tilsluttet og klar, bliver muligheden Betal kontaktløst eller brug chip tilgængelig.

2. Giv kunden mulighed for at betale kontaktløst eller indsætte sit kort. Chippen skal vende opad i forhold til Shopify-logoet.

3. Kunden kan fjerne sit kort, når transaktionen er gennemført.

4. Vælg, om der ønskes en kvittering, samt leveringsmetoden.

Fejlfinding af WisePad 3-kortlæseren

Dette er de mest almindelige fejlfindingstrin for WisePad 3-kortlæseren.

WisePad 3-kortlæseren vil ikke parres med min POS-enhed

1. Kontrollér, at Bluetooth er aktiveret på din Shopify POS-enhed.

2. Kontrollér, at POS-appen har tilladelse til at oprette forbindelse til Bluetooth i din enheds indstillinger.

3. Kontrollér, at din internetforbindelse er stabil.

4. Bekræft, at din WisePad 3-kortlæser har mere end 50 % resterende batteritid. Hvis dette ikke er tilfældet, skal du oplade den, så den har mere end 50 %, før du prøver igen, da enheden kan opleve problemer med parring, hvis den har mindre end 50 % batteritid. Dette gælder også, selv om den er sluttet til strøm.

5. Kontrollér, at WisePad 3-kortlæseren ikke er knyttet til en anden enhed. Hvis dette er tilfældet, skal du ophæve denne parring, før du prøver at parre den med en ny enhed.

6. Luk POS-appen på din enhed, og åbn den derefter igen.

WisePad 3-kortlæseren afbryder forbindelsen til min POS-enhed

1. Kontrollér, at der er nok strøm på WisePad 3-kortlæseren. Oplad kortlæseren, hvis det er nødvendigt.

2. Tryk på tænd/sluk-knappen på WisePad 3-kortlæseren, og slip den igen for at vække kortlæseren.

3. Kontrollér, at WisePad 3-kortlæseren er inden for Bluetooth-rækkevidde af POS-enheden.

4. Kontrollér, at din internetforbindelse er stabil.

5. Ophæv og par WisePad 3-kortlæseren med din POS-enhed igen.

6. Nulstil POS-appen på din enhed.