Wisepad 3 -kortinlukija

WisePad 3 -kortinlukija on PCI-yhteensopiva maksukortin lähilukulaite, joka yhdistetään langattomasti iPadiin tai iPhoneen. Voit käyttää WisePad 3 -kortinlukijaa lähi- ja sirukorttimaksujen hyväksymiseen Shopify POS -sovelluksella.

Kortinlukijavaatimukset

Jotta voit käyttää WisePad 3 ‑kortinlukijaa, sinun on täytettävä seuraavat vaatimukset:

• kauppasi sijaitsee Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Irlannissa, Saksassa, Alankomaissa, Tanskassa, Belgiassa, Espanjassa, Australiassa (pois lukien Norfolkinsaari) tai Uudessa-Seelannissa
  • olet aktivoinut Shopify Payments -palvelun kauppasi maksupalveluiden tarjoajana
  • käytät Shopify POS -sovellusta.

WisePadin mobiililaitevaatimukset

Sinun on käytettävä yhteensopivaa iPadia tai iPhonea, jossa on iOS 12.5.1 tai uudempi ja joka tukee Bluetooth 4.2:ta tai uudempaa versiota.

WisePad 3 -kortinlukijan kanssa toimivat laitteet
Yhteensopivat laitteet Kuvaus
iPhone iPhone 5 tai uudempi, iOS 12.2 tai uudempi
iPad Air 2. sukupolvi tai parempi ja iOS 12.2 tai uudempi
iPad 4. sukupolvi tai parempi ja iOS 12.2 tai uudempi
iPad mini 2. sukupolvi tai tehokkaampi ja iOS 12.2 tai uudempi
iPad Pro Kaikki iOS 12.2-käyttöjärjestelmää käyttävät iPad Pro -mallit tai uudemmat

Tuetut maksutavat

WisePad 3 -kortinlukija tukee seuraavia maksutapoja:

• Visa
  • Mastercard
  • American Express
  • EFTPOS-yhteisbrändätyt kortit (vain Australia)
  • Apple Pay
  • Google Pay

WisePad 3 -kortinlukija tukee korttien varmennusta sirun, PIN-koodin ja lähimaksun avulla. Se ei tue magneettijuovan pyyhkäisyä.

Mistä voin ostaa WisePad 3 -kortinlukijan

WisePad 3 -kortinlukija on saatavilla Shopify Hardware Storessa tuetuissa maissa.

WisePad 3 on aluelukittu, ja sitä voidaan käyttää tapahtumien käsittelyyn vain tuetuissa Euroopan tai Aasian ja Tyynenmeren alueen maissa riippuen siitä, mistä maasta laite on ostettu. Jos olet esimerkiksi ostanut WisePad 3 -kortinlukijan Saksasta, voit käyttää Wisepadia myös muissa tuetuissa Euroopan maissa, kuten Irlannissa, mutta et Australiassa, koska se kuuluu Aasian ja Tyynenmeren alueeseen.

Tuetut WisePad 3 -maat alueittain.
Tuetut maat WisePad 3 -alue
Australia (ei Norfolkinsaari) Aasian ja Tyynenmeren alue
Belgia Eurooppa
Tanska Eurooppa
Irlanti Eurooppa
Saksa Eurooppa
Alankomaat Eurooppa
Uusi-Seelanti Aasian ja Tyynenmeren alue
Espanja Eurooppa
Yhdistynyt kuningaskunta Eurooppa

WisePad 3 -kortinlukijan käynnistäminen ja sammuttaminen

Voit kytkeä WisePad 3 -kortinlukijan päälle painamalla lyhyesti sen virtapainiketta. Kun laite käynnistyy, merkkivalot syttyvät. Jos olet jo liittänyt ja yhdistänyt lukijan POS-laitteeseesi, lukija muodostaa automaattisesti yhteyden laitteeseen.

WisePad 3 -kortinlukijan lataaminen

Voit ladata WisePad 3 ‑kortinlukijan käyttämällä sen mukana toimitettua USB-kaapelia. Lataa lukija kytkemällä USB-liittimen pieni pää kortinlukijaan ja kytke sen jälkeen isompi USB-liitin puhelimen laturiin tai tietokoneeseen.

WisePad 3 ‑kortinlukijan täyteen lataaminen kestää 3–4 tuntia. Kun lukija on ladattu täyteen, sen akun pitäisi kestää noin 500–600 tapahtumaa. Suosittelemme, että lataat maksupäätteen päivittäin, jotta se on aina valmis käsittelemään maksutapahtumia. Voit tarkistaa WisePadin kortinlukijan lataustason näytön oikeassa yläkulmassa olevasta akun kuvakkeesta.

WisePad 3 -kortinlukijan yhdistäminen POS-laitteeseesi ja laiteparin muodostaminen

Jos haluat käyttää WisePad 3 -kortinlukijaa Shopify POS ‑sovelluksen kanssa, sinun on muodostettava pariliitos lukijan ja laitteesi välille Shopify POS ‑sovelluksessa. Kun pariliitos on muodostettu lukijan ja laitteen välille, lukija muodostaa automaattisesti yhteyden laitteeseen, kun sekä lukijassa että laitteessa on virta kytkettynä ja molemmat ovat toistensa kantavuusalueella.

Toimi näin:

1. Kytke lukuohjelma päälle painamalla virtapainiketta ja vapauttamalla se.

2. Napauta Shopify POS -sovelluksessa > Asetukset > Määritä laitteisto.

3. Napauta Kortinlukija-valintaa.

4. Napauta Valitse lukija -sivulla WisePad 3.

5. Kun kortinlukija näkyy kohdassa Käytettävissä olevat kortinlukijat, napauta sen vieressä Yhdistä.

WisePad 3 -kortinlukijan POS-laitteesi välisen pariliitoksen purkaminen

Voit käyttää WisePad 3 ‑kortinlukijaa vain yhdellä laitteella kerrallaan. Jos haluat käyttää kortinlukijaa toisessa laitteessa, sinun täytyy ensi purkaa lukijan ja senhetkisen laitteen välinen pariliitos.

Toimi näin:

1. Valitse Shopify POS -sovelluksessa Kauppa ja sen jälkeen Asetukset.

2. Napauta Yhdistetyn laitteiston hallinnointi.

3. Napauta laitteeseesi liitetyn kortinlukijan nimeä.

4. Napauta Unohda kortinlukija.

WisePad 3 -kortinlukijan kieliasetuksen muuttaminen

Voit valita WisePad 3 -kortinlukijassa käytetyn kielen. Asetusten kielivaihtoehdot määritetään etukäteen alueittain, ja ne vaihtelevat maittain.

Toimi näin:

1. Paina virtapainiketta.

2. Siirry kielivalikkoon painamalla alanuolta kolme kertaa.

3. Valitse kielivalinta painamalla Enter-painiketta.

Maksun hyväksyminen WisePad 3 -kortinlukijalla

WisePad 3 -kortinlukijan avulla voit hyväksyä maksuja sirun ja PIN-koodin avulla tai lähimaksutoiminnolla.

Lähimaksun maksuraja voi vaihdella maksutyypeittäin tai sen mukaan missä maassa yrityksesi toimii. Jos asiakas haluaa tehdä ostoksia suuremmilla summilla tai jos asiakas on ylittänyt lähimaksurajan, asiakas voi asettaa kortin ja syöttää sen jälkeen PIN-koodinsa.

Toimi näin:

1. Napauta Shopify POS ‑sovelluksen kohtaa Kassavaihe. Jos WisePad 3 ‑kortinlukija on yhdistetty ja valmis, näkyviin tulee Käytä lähimaksua tai syötä kortti ‑valinta.

2. Anna asiakkaan napauttaa tai syöttää korttinsa laitteeseen. Sirun pitäisi osoittaa ylöspäin Shopifyn logoa kohti.

3. Kun tapahtuma on onnistunut, asiakas voi poistaa korttinsa.

4. Valitse, haluatko antaa kuitin ja valitse toimitustapa.

WisePad 3 -kortinlukijan vianmääritys

Alla on eritelty WisePad 3 -kortinlukijan yleisimpiä vianmääritysohjeita.

WisePad 3 -kortinlukija ei muodosta laiteparia POS-laitteeni kanssa

1. Varmista, että Shopify POS -laitteesi Bluetooth on kytketty päälle.

2. Varmista laitteesi asetuksista, että POS-sovelluksella on oikeus muodostaa Bluetooth-yhteys.

3. Varmista, että Internet-yhteytesi on vakaa.

4. Varmista, että WisePad 3 -kortinlukijasi akun lataustaso on yli 50 %. Jos se ei ole, lataa akku yli 50 %:iin ennen kuin yrität uudelleen, koska laiteparin muodostamisessa voi ilmetä ongelmia, jos akun lataustaso on alle 50 %, vaikka laite olisi kytketty pistorasiaan.

5. Tarkista, että WisePad 3 -kortinlukija on liitetty toiseen laitteeseen. Jos asia näin on, pura laitepari ennen kuin yrität muodostaa pariliitoksen uuden laitteen kanssa.

6. Sammuta POS-sovellus laitteeltasi ja käynnistä se uudelleen.

WisePad 3 -kortinlukijan ja POS-laitteen välisen yhteyden katkaiseminen

1. Varmista, että WisePad 3 -kortinlukijassa on riittävästi akkua. Lataa kortinlukija tarvittaessa.

2. Herätä WisePad 3 -kortinlukija painamalla virtapainiketta ja vapauttamalla se.

3. Varmista, että WisePad 3 -kortinlukija POS-laitteen Bluetooth-kantaman sisällä.

4. Varmista, että Internet-yhteytesi on vakaa.

5. Pura WisePad 3 -kortinlukijan ja POS-laitteesi pariliitos ja muodosta se uudelleen.

6. Nollaa laitteesi POS-sovellus.