Wisepad 3 -maksupääte

WisePad 3 -maksupääte on PCI-yhteensopiva kortinlukija, joka yhdistetään langattomasti iPadiin tai iPhoneen. Voit käyttää WisePad 3 -maksupäätettä lähimaksu- ja sirukorttimaksujen hyväksymiseen Shopify POS -sovelluksella.

Kortinlukijavaatimukset

Voidaksesi käyttää WisePad 3 -maksupäätettä, sinun on täytettävä seuraavat vaatimukset:

• kauppasi sijaitsee Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Irlannissa tai Australiassa
  • olet aktivoinut Shopify Payments -palvelun kauppasi maksupalveluiden tarjoajana
  • käytät Shopify POS -sovellusta.

WisePadin mobiililaitevaatimukset

Sinun on käytettävä yhteensopivaa iPadia tai iPhonea, jossa on iOS 12.5.1 tai uudempi ja joka tukee Bluetooth 4.2:ta tai uudempaa versiota.

WisePad 3 -maksupäätteen kanssa toimivat laitteet
Yhteensopivat laitteet Kuvaus
iPhone iPhone 5 tai uudempi, iOS 12.2 tai uudempi
iPad Air 2. sukupolvi tai parempi ja iOS 12.2 tai uudempi
iPad 4. sukupolvi tai parempi ja iOS 12.2 tai uudempi
iPad mini 2. sukupolvi tai tehokkaampi ja iOS 12.2 tai uudempi
iPad Pro Kaikki iOS 12.2-käyttöjärjestelmää käyttävät iPad Pro -mallit tai uudemmat

Tuetut maksutavat

WisePad 3 -maksupääte tukee seuraavia maksutapoja:

• Visa
  • Mastercard
  • American Express
  • EFTPOS-yhteisbrändätyt kortit (vain Australia)
  • Apple Pay
  • Google Pay

WisePad 3 -maksupääte tukee korttien varmennusta sirun, PIN-koodin ja lähimaksun avulla. Se ei tue magneettijuovan pyyhkäisyä.

Mistä WisePad 3 -maksupäätteen voi ostaa

WisePad 3 ‑pääte on saatavilla Shopify Hardware Storesta Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Irlannissa ja Australiassa.

WisePad 3 -maksupäätteen käynnistäminen ja sammuttaminen

Voit kytkeä WisePad 3 -maksupäätteen päälle painamalla lyhyesti sen virtapainiketta. Merkkivalot syttyvät. Jos olet jo liittänyt ja yhdistänyt lukijan POS-laitteeseesi, lukija muodostaa automaattisesti yhteyden laitteeseen.

WisePad 3 -maksupäätteen lataaminen

Voit ladata WisePad 3 -maksupäätteen käyttämällä sen mukana toimitettua USB-kaapelia. Lataa lukija kytkemällä USB-liittimen pieni pää kortinlukijaan tai sen alustaan, ja kytke sen jälkeen isompi USB-liitin puhelimen laturiin tai tietokoneeseen.

WisePad 3 -maksupäätteen latautuminen täyteen kestää 3–4 tuntia. Kun lukija on ladattu täyteen, sen akun pitäisi kestää noin 500–600 tapahtumaa. Suosittelemme, että lataat maksupäätteen päivittäin, jotta se on aina valmis käsittelemään maksutapahtumia. Voit tarkistaa WisePadin akun lataustason näytön oikeassa yläkulmassa olevasta akun kuvakkeesta.

WisePad 3 -maksupäätteen yhdistäminen POS-laitteeseesi ja laiteparin muodostaminen

Jotta voit käyttää WisePad 3 -maksupäätettä Shopify POS -sovelluksen kanssa, sinun täytyy muodostaa pariliitos lukijan ja laitteesi välille Shopify POS -sovelluksen avulla. Laiteparin muodostamisen jälkeen lukijan ja laitteen välille lukija muodostaa yhteyden laitteeseen automaattisesti, kun molemmissa virta on kytkettynä ja ne ovat kantavuusalueella.

Toimi näin:

1. Kytke lukuohjelma päälle painamalla virtapainiketta ja vapauttamalla se.

2. Napauta Shopify POS -sovelluksessa > Asetukset > Määritä laitteisto.

3. Napauta Kortinlukija-valintaa.

4. Napauta Valitse lukija -sivulla WisePad 3.

5. Kun kortinlukija näkyy kohdassa Käytettävissä olevat kortinlukijat, napauta sen vieressä Yhdistä.

WisePad 3 -maksupäätteen ja POS-laitteesi välisen laiteparin purkaminen

Voit käyttää WisePad 3 -maksupäätettä vain yhdellä laitteella kerrallaan. Jos haluat käyttää kortinlukijaa toisessa laitteessa, sinun täytyy ensi purkaa lukijan ja senhetkisen laitteen välinen pariliitos.

Toimi näin:

1. Valitse Shopify POS -sovelluksessa Kauppa ja sen jälkeen Asetukset.

2. Napauta Yhdistetyn laitteiston hallinnointi.

3. Napauta laitteeseesi liitetyn kortinlukijan nimeä.

4. Napauta Unohda kortinlukija.

Maksun hyväksyminen WisePad 3 -maksupäätteellä

WisePad 3 -maksupäätettä käyttämällä voit hyväksyä maksuja sirun ja PIN-koodin avulla tai lähimaksutoiminnolla.

Lähimaksun maksuraja voi vaihdella maksutyypeittäin tai sen mukaan missä maassa yrityksesi toimii. Jos asiakas haluaa tehdä ostoksia suuremmilla summilla tai jos asiakas on ylittänyt lähimaksurajan, asiakas voi asettaa kortin ja syöttää sen jälkeen PIN-koodinsa.

Toimi näin:

1. Napauta Shopify POS -myyntipisteessä Maksu kassalla. Jos WisePad 3 -maksupääte on yhdistetty ja valmis käytettäväksi, Etälue tai syötä kortti -vaihtoehto tulee näkyviin.

2. Anna asiakkaan napauttaa tai syöttää korttinsa laitteeseen. Sirun pitäisi osoittaa ylöspäin Shopifyn logoa kohti.

3. Kun tapahtuma on onnistunut, asiakas voi poistaa korttinsa.

4. Valitse, haluatko antaa kuitin ja valitse toimitustapa.

WisePad 3 -maksupäätteen vianmääritys

Alla on eritelty WisePad 3 -maksupäätteen yleisimpiä vianmääritysohjeita.

WisePad 3 -maksupääte ei muodosta laiteparia POS-laitteeni kanssa

1. Varmista, että Shopify POS -laitteesi Bluetooth on kytketty päälle.

2. Varmista laitteesi asetuksista, että POS-sovelluksella on oikeus muodostaa Bluetooth-yhteys.

3. Varmista, että Internet-yhteytesi on vakaa.

4. Tarkista, onko WisePad 3 -maksupääte liitetty toiseen laitteeseen. Jos näin on, pura pariliitos ennen uuden laiteparin muodostamista.

5. Sammuta POS-sovellus laitteellasi ja käynnistä se uudelleen.

WisePad 3 -maksupäätteen ja POS-laitteen välisen yhteyden katkaiseminen

1. Varmista, onko WisePad 3 -maksupäätteessä riittävästi akkua. Lataa se tarvittaessa.

2. Herätä WisePad 3 -maksupääte painamalla virtapainiketta ja vapauttamalla se.

3. Tarkista, että WisePad 3 -maksupääte on POS-laitteen Bluetooth-kantaman sisällä.

4. Varmista, että Internet-yhteytesi on vakaa.

5. Pura WisePad 3 -maksupäätteen ja POS-laitteesi pariliitos ja muodosta se uudelleen.

6. Nollaa laitteesi POS-sovellus.