Brug af ordrekladder i B2B

Order, der sendes direkte til dig i stedet for gennem din webshop, kan oprettes som ordrekladder. Hvis ordrekladden har en tildelt B2B-kunde, vil priserne automatisk afspejle den prisliste, der er angivet for dette firma.

Sådan opretter du en ordrekladde for et firma

Hvis et firma afgiver en købsordre til dig uden for din Shopify-butik, f.eks. via mail eller telefon, kan du oprette en ordrekladde for deres køb.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Ordrer i Shopify-administratoren.
  2. Klik på Opret ordre.
  3. Vælg en B2B-kunde i Kunde.
  4. Vælg det firma, som ordren er til.
  5. Du kan tilføje et produkt ved at søge efter det og derefter klikke på Tilføj.
  6. Klik på Opkræv betaling.
  7. Vælg en af følgende:
    • Hvis kunden bruger et kreditkort som betalingsmetode, skal du vælge Betal med kreditkort, angive kreditkortoplysningerne og derefter behandle betalingen.
    • Hvis kunden bruger en anden betalingsmetode, f.eks. en check, kontant eller postanvisning, skal du vælge Markér som betalt.