Kreditkortlagring

Kreditkortlagring gemmer kreditkortoplysningerne sikkert, så debiteringer kan foretages uden at indtaste kortoplysningerne igen. Kreditkortlagring er kun tilgængelig for shopejere, der bruger Shopify Payments.

Når de går til betaling, kan B2B-kunder klikke på et afkrydsningsfelt for at gemme deres kreditkortoplysninger. De kan også logge ind på deres konto for at tilføje et gemt kort. Når kreditkortoplysningerne er blevet gemt, kan B2B-kunder vælge at bruge det gemte kort ved fremtidige betalinger.

Gemte kort er knyttet til en firmalokation og kan kun bruges til fremtidige ordrer på den samme lokation. Alle kunder, der er knyttet til denne lokation, kan bruge og administrere de gemte kort. Hvis en lokation har flere gemte kort, kan en kunde, der er knyttet til denne lokation, vælge, hvilket kort der skal bruges til en ordre ved betaling. B2B-kunder kan logge ind på deres konto for at administrere gemte kreditkort.

Kreditkortlagring er tilgængeligt i følgende betalingsflow:

• betalinger, der automatisk opretter ordrer med og uden betalingsbetingelser.
  • betalinger, der opretter ordrekladder til gennemgang med og uden betalingsbetingelser.
  • betalinger, der oprettes ud fra fakturaer, som sendes til kunder med og uden betalingsbetingelser.

Ved at gå til firmaets lokation i din Shopify-administrator kan du se alle gemte kort og udføre følgende handlinger:

• Debitere et gemt kort manuelt for en ordre med en afventende betaling
  • Redigere det kort, der skal debiteres for en ordre med en afventende betaling
  • Slette et gemt kort for en lokation

Tilgå gemte kort for en firmalokation

1. Gå til Kunder > Firmaer i Shopify-administrator.
  2. Klik på firmaet, og klik derefter på den lokation, du gerne vil se de gemte kort for.
  3. I afsnittet Betalingsmetoder klikker du på Administrer.

Debiter et gemt kort for en ordre med en afventende betaling

Hvis du har ordrer, hvor B2B-kunden har et gemt kreditkort, og kunden har betalingsvilkårene Netto eller Forfalder ved klargøring, kan du manuelt debitere af det gemte kort.

Trin:

1. Gå til Kunder > Firmaer i Shopify-administrator.
  2. Klik på firmaet, og klik derefter på den lokation, der er knyttet til den ordre, du vil debitere for.
  3. Klik på den ordre, du vil opkræve betaling for.
  4. I betalingsafsnittet klikker du på Opkræv betaling, og klik derefter på det kort, du vil debitere.
  5. Klik på Debiter for at opkræve det beløb, der vises på det valgte kort.

Rediger det kort, der skal debiteres for en ordre med en afventende betaling.

1. Gå til Kunder > Firmaer i Shopify-administrator.
  2. Klik på firmaet, og klik derefter på den lokation, der er knyttet til den ordre, du vil skifte kortet for.
  3. Klik på den ordre, du vil ændre kortet for.
  4. I betalingsafsnittet klikker du på Opkræv betaling, og klik derefter på det kort, du vil debitere.
  5. Klik på Debiter for at opkræve det beløb, der vises på det valgte kort.

Slet et gemt kort for en lokation

Når du har slettet et gemt kort, kan du ikke debitere det for nogen ordrer, og kunder kan ikke vælge det ved betaling. Du kan stadig debitere kortet for alle ordrer, der er afgivet ved hjælp af dette kort, og som har status som Afventende betaling.

Trin:

1. Gå til Kunder > Firmaer i Shopify-administrator.
  2. Klik på firmaet, og klik derefter på den lokation, som du vil slette et gemt kort fra.
  3. I afsnittet Betalingsmetoder klikker du på Administrer.
  4. For det kort, du vil slette, skal du klikke ... og derefter klikke på Fjern betalingsmetode.
  5. Klik på Fjern betalingsmetode for at bekræfte, at du vil slette kortet.

Trin:

1. Gå til Kunder > Firmaer i Shopify-administrator.
  2. Klik på firmaet, og klik derefter på den lokation, der er knyttet til det gemte kort, som du vil sende anmodningen om opdatering for.
  3. I afsnittet Betalingsmetoder klikker du på Administrer.
  4. For det kort, du vil sende meddelelsen om, skal du klikke på ....
  5. Klik på Send link til opdatering af betalingsmetode.
  6. Klik på Send mail.