Hvelvlagring av kredittkort

Hvelvlagring av kredittkort lagrer kredittkortinformasjon sikkert slik at belastninger kan gjøres uten å måtte oppgi kortinformasjonen på nytt. Hvelvlagring av kredittkort er bare tilgjengelig for forhandlere som bruker Shopify Payments.

Når de betaler kan B2B-kunder klikke på en avmerkingsboks for å hvelvlagre kredittkortinformasjonen, eller de kan logge på kontoen sin for å legge til et hvelvlagret kort. Når kredittkortinformasjon er hvelvlagret kan B2B-kunder velge å bruke det hvelvlagrede kortet i fremtidige betalinger.

Hvelvlagrede kort er knyttet til en bedriftslokalisasjon, og er bare tilgjengelig for bruk i fremtidige bestillinger for den samme lokalisasjonen. Alle kunder som er knyttet til denne lokalisasjonen kan bruke og administrere hvelvlagrede kort. Hvis en lokalisasjon har flere hvelvlagrede kort, kan en kunde som er knyttet til lokalisasjonen velge hvilket kort som skal brukes i en bestilling i kassen. B2B-kunder kan logge på kontoen sin for å administrere hvelvlagrede kredittkort.

Hvelvlagring av kredittkort er tilgjengelig i følgende betalingsflyter:

• kasser som automatisk oppretter bestillinger med og uten betalingsvilkår.
  • kasser som oppretter bestillingsutkast for gjennomgang med og uten betalingsvilkår.
  • kasser som opprettes fra fakturaer som sendes til kunder med og uten betalingsvilkår.

Ved å gå til bedriftslokalisasjonen i Shopify-administrator kan du se hvelvlagrede kort og utføre følgende handlinger:

• belaste et hvelvlagret kort manuelt for en bestilling med en ventende betaling
  • endre hvilket kort som skal belastes for en bestilling med en ventende betaling
  • slette et hvelvlagret kort for en lokalisasjon

Se hvelvlagrede kort for en bedriftslokalisasjon

1. Gå til Kunder > Bedrifter i Shopify-administrator.
  2. Klikk på bedriften, og klikk deretter på lokalisasjonen du vil se lagrede kort for.
  3. Klikk på Administrer i seksjonen Betalingsmåter.

Belaste et hvelvlagret kort for en bestilling med en ventende betaling

For bestillinger der B2B-kunden har et hvelvlagret kredittkort, og de har betalingsvilkårene netto eller forfaller ved levering, kan du manuelt belaste det hvelvlagrede kortet.

Trinn:

1. Gå til Kunder > Bedrifter i Shopify-administrator.
  2. Klikk på bedriften, og klikk deretter på lokalisasjonen som er knyttet til bestillingen du vil belaste for.
  3. Klikk på bestillingen du vil belaste for.
  4. Klikk på Innhent betaling i betalingsseksjonen, og klikk deretter på kortet du vil belaste.
  5. Klikk på Belast for å belaste det viste beløpet til det valgte kortet.

Endre hvilket kort som skal belastes for en bestilling med en ventende betaling

1. Gå til Kunder > Bedrifter i Shopify-administrator.
  2. Klikk på bedriften, og klikk deretter på lokalisasjonen som er knyttet til bestillingen du vil endre kort for.
  3. Klikk på bestillingen du vil belaste kortet for.
  4. Klikk på Innhent betaling i betalingsseksjonen, og klikk deretter på kortet du vil belaste.
  5. Klikk på Belast for å belaste det viste beløpet til det valgte kortet.

Slett et lagret kort for en lokalisasjon

Når du har slettet et hvelvlagret kort kan du ikke belaste det for noen bestillinger, og kunder kan ikke velge det i kassen. Du kan fortsatt belaste kortet for bestillinger som ble lagt inn med kortet og har statusen Betaling venter.

Trinn:

1. Gå til Kunder > Bedrifter i Shopify-administrator.
  2. Klikk på bedriften, og klikk deretter på lokalisasjonen du vil slette et hvelvlagret kort fra.
  3. Klikk på Administrer i seksjonen Betalingsmåter.
  4. Klikk på ... for kortet du vil slette, og klikk deretter på Fjern betalingsmåte.
  5. Klikk på Fjern betalingsmåte for å bekrefte at du vil slette kortet.

Trinn:

1. Gå til Kunder > Bedrifter i Shopify-administrator.
  2. Klikk på bedriften, og klikk deretter på lokalisasjonen som er knyttet til det hvelvlagrede kortet du vil sende en oppdateringsforespørsel for.
  3. Klikk på Administrer i seksjonen Betalingsmåter.
  4. Klikk på ... for kortet du vil sende varsel om.
  5. Klikk på Send kobling for oppdatering av betalingsmåte.
  6. Klikk på Send e-post.