Betalingsvilkår i B2B

Betalingsvilkår lar deg angi tidsperioden selskapet har på seg til å betale for bestillingen. Du kan angi betalingsvilkår for alle bedriftslokasjonene du oppretter. Når betalingsvilkårene er angitt for en lokalisasjon, kan alle B2B-kunder for denne lokalisasjonen velge om de vil betale umiddelbart eller angi et kredittkortnummer som skal belastes på forfallsdatoen.

Følgende er tilgjengelige betalingsvilkår:

• Ingen betalingsvilkår – Hvis du velger Ingen som betalingsvilkår når du oppretter en bedrift, må kundene betale for bestillinger umiddelbart når de kommer til kassen.
  • Netto (periode) - Hvis du tilordner nettovilkår til en bedriftslokalisasjon, kan alle B2B-kunder for denne lokalisasjonen betale for bestillinger når som helst fra bestillingen legges inn og frem til forfallsdatoen. Kundene kan utføre betalingen ved å logge på kontoen sin, velge en bestilling og deretter klikke Betal nå.