B2B-tilausten maksuehdot

Maksuehtojen avulla voit määrittää yritykselle annettavan maksuajan. Voit määrittää maksuehdot kaikille luomillesi yrityksen toimipaikoille. Kun toimipaikan maksuehdot on määritetty, kaikki sen B2B-asiakkaat voivat syöttää maksutietonsa tilausta varten.

Käytettävissä olevat maksuehdot ovat seuraavat:

• Ei mitään - Oletusarvoisesti maksuehdoksi on asetettu Ei mitään.Asiakkaat maksavat tilauksensa välittömästi kassalla.
  • Maksuaika (jakso) – Jos määrität yrityksen toimipaikalle maksuajan, tämän toimipaikan B2B-asiakkaat voivat maksaa tilauksensa milloin tahansa tilauksen tekemisen jälkeen ja ennen eräpäivää.Asiakkaat voivat maksaa kirjautumalla tililleen, valitsemalla tilauksen ja klikkaamalla sitten Maksa nyt.Käytettävissä olevat maksuajat ovat 7 päivää, 15 päivää, 30 päivää, 60 päivää ja 90 päivää.

Maksuehtoja voidaan käyttää myös, kun luot tilausluonnoksen B2B-asiakkaalle.