B2B-tilausten maksuehdot

Maksuehtojen avulla voit määrittää yrityksen tilauksen maksuajan. Voit määrittää maksuehdot kaikille luomillesi yrityksen sijainneille. Kun sijainnille on määritetty maksuehdot, sijainnin B2B-asiakkaat voivat valita, maksavatko he välittömästi vai antavatko he luottokortin numeron, jolloin heitä veloitetaan eräpäivänä.

Käytettävissä olevat maksuehdot ovat seuraavat:

• Ei maksuehtoja – Jos valitset yrityksen luodessasi maksuehdoksi Ei mitään, asiakkaiden on maksettava tilaukset välittömästi kassavaiheessa.
  • Netto (jakso) – Jos määrität yrityksen sijainnille nettoehdot, tämän sijainnin B2B-asiakkaat voivat maksaa tilauksensa milloin tahansa tilauksen tekemisen ja eräpäivän välillä. Asiakkaat voivat maksaa kirjautumalla tililleen, valitsemalla tilauksen ja klikkaamalla sitten Maksa nyt.