Tilausluonnosten käyttäminen B2B-myynnissä

Tilaukset, jotka lähetetään sinulle suoraan eikä verkkokaupan kautta, voidaan luoda tilausluonnoksina. Jos tilausluonnokseen on määritetty B2B-asiakas, hinnat vastaavat automaattisesti tälle yritykselle asetettua hinnastoa.

Tilausluonnoksen luominen yritykselle

Jos saat yritykseltä ostotilauksen Shopify-kaupan ulkopuolella, kuten sähköpostitse tai puhelimitse, voit luoda ostosta tilausluonnoksen.

Tee näin:

1. Siirry Shopifyn Adminissa kohtaan Tilaukset.
  2. Klikkaa Luo tilaus.
  3. Valitse Asiakas-kohdassa B2B-asiakas.
  4. Valitse yritys, jota varten tilaus on.
  5. Voit lisätä tuotteen etsimällä sen ja klikkaamalla sitten Lisää.
  6. Klikkaa Veloita maksu.
  7. Valitse jompikumpi seuraavista:
    • Jos asiakas käyttää maksutapana luottokorttia, valitse Maksa luottokortilla, syötä luottokorttitiedot ja käsittele sitten maksu.
    • Jos asiakas käyttää eri maksutapaa, kuten sekkiä, käteistä tai maksumääräystä, valitse Merkitse maksetuksi.