Betalningsvillkor i B2B

Betalningsvillkor gör det möjligt för dig att ställa in hur lång tid företaget har på sig för att betala för sin order. Du kan ställa in betalningsvillkor för alla företag där du skapar. När betalningsvillkor har ställts in för en plats kan en B2B-kund för den platsen välja om de vill betala omedelbart eller ange ett kreditkortsnummer som ska debiteras på förfallodagen.

Följande är tillgängliga betalningsvillkor:

• Inga betalningsvillkor - Om du väljer Inga som betalningsvillkor när du skapar ett företag måste kunderna betala för ordrar omedelbart när de kommer till kassan.
  • Netto (period) - Om du tilldelar nettovillkor till en företagsplats kan en B2B-kund för den platsen när som helst betala för beställningar mellan när de har lagt ordern och förfallodatumet. Kunderna kan göra sin betalning genom att logga in på sitt konto, välja en order och sedan klicka på Betala nu.