Lägg till funktioner i din B2B-butik med hjälp av kod

Det finns funktioner som är specifika för B2B på Shopify som visas i din butik för att förbättra din kunds shoppingupplevelse.

Om du använder ett Shopify-tema kan du visa följande funktioner i din butik, beroende på vilken temaversion du använder:

Om du vill visa kvantitetsregler, volympriser eller Snabborderlistan i din butik kan du uppdatera ditt tema till den senaste versionen. Om du inte vill ändra eller uppdatera ditt tema kan du dock lägga till anpassad kod till ditt tema för att visa B2B-funktioner i din butik.