Føj funktioner til din B2B-butik ved hjælp af kode

Der er funktioner, der er specifikke for B2B on Shopify, og som vises i din butik, så du kan forbedre din kundes shoppingoplevelse.

Hvis du bruger et Shopify-tema, kan du vise følgende funktioner i din butik, afhængigt af den temaversion du bruger:

Hvis du vil vise mængderegler, mængdebaserede priser eller afsnittet Hurtig ordreliste i din butik, kan du opdatere dit tema til den nyeste version. Hvis du ikke vil ændre eller opdatere dit tema, kan du føje tilpasset kode til dit tema for at vise B2B-funktioner i din butik.