Opdatering af temaer

Shopify og andre temadesignere udgiver jævnligt opdaterede versioner af de temaer, de har udgivet i Shopifys temabutik. Disse opdaterede versioner indeholder normalt fejlrettelser og nye funktioner.

De mest opdaterede versioner af alle temaer findes i temabutikken. Hvis du har købt et betalt tema i temabutikken, kan du tilføje en opdateret version gratis. Hvis du har købt et betalt tema af en tredjepartsdesigner af temaer, skal du kontakte designeren for at få opdateringer.

Når en opdatering af et tema er tilgængelig, vises der en meddelelse under temaet i din Shopify-administrator. Klik på meddelelsen for at åbne pop-op-vinduet med detaljer, og klik derefter på Føj til temabibliotek for at føje den opdaterede version til dit temabibliotek eller på Se produktbemærkninger for at læse om den nye version.

Eksempel på webshop med tilgængelig opdatering af temaet Dawn

Eksempel på webshop med tilgængelig opdatering af temaet Dawn

Du kan opdatere dine webshoptemaer, så længe du eller en installeret app ikke har foretaget nogen kodeændringer i dit tema. Tilpasninger, der er foretaget i din webshop ved hjælp af temaeditoren, kopieres over og anvendes i det opdaterede tema.

Føj en opdatering til dit temabibliotek

Når du tilføjer et opdateret tema, føjes der en ny version af temaet til biblioteket i din webshop. Eventuelle tilpasninger, som du har foretaget i din webshop ved hjælp af temaeditoren, kopieres til den opdaterede version af temaet.

Fremgangsmåde:

1. Gå til Webshop > Temaer i din Shopify-administrator.
  2. Find det tema, du vil opdatere, og klik på meddelelsen om versionen.
  3. Klik på Føj til temabibliotek. Det opretter en kopi af dit oprindelige tema (med navnet [theme name]), downloader den opdaterede version af temaet og anvender dine tilpasninger fra temaeditoren.

Når det opdaterede tema er føjet til dit temabibliotek, skal du klikke på Gennemgå tema eller Tilpas for at indlæse det opdaterede tema i din temaeditor. Når du har gennemgået den opdaterede version af temaet, kan du tilpasse temaet yderligere eller udgive temaet for at opdatere din webshop.

Eksempel på webshop med installeret opdatering af temaet Dawn

Download en temafil

Hvis opdateringsfunktionen ikke er tilgængelig for temaet, eller du har foretaget kodeændringer, vil du ikke kunne opdatere dit team automatisk. Du kan udnytte den nyeste version ved at installere en ny kopi af dit tema fra Shopifys temabutik og derefter manuelt anvende alle dine indstillinger og tilpasninger.

Når der ikke nogen tilgængelig temaopdatering, eller du har den nyeste version af et tema, vil du se datoen, hvor dit tema senest er gemt.

Eksempel på webshop uden tilgængelig opdatering