Teemojen päivittäminen

Shopify ja muut teemojen suunnittelijat julkaisevat usein päivitettyjä versioita Shopify Theme Store -kaupassa julkaisemistaan versioista. Nämä päivitetyt versiot sisältävät yleensä virheenkorjauksia ja uusia ominaisuuksia.

Uusimmat versiot kaikista teemoista ovat saatavilla Theme Store -kaupassa. Jos olet ostanut maksullisen teeman Theme Store -kaupasta, voit lisätä päivitetyn version ilmaiseksi. Jos olet ostanut maksullisen teeman kolmannen osapuolen teeman suunnittelijalta, ota yhteyttä suunnittelijaan päivityksiä varten.

Kun teeman päivitys on saatavilla, Shopify Adminissa näkyy ilmoitus teeman alapuolella. Avaa tietoponnahdusikkuna klikkaamalla ilmoitusta. Lisää sitten päivitetty versio teemakirjastoon klikkaamalla Lisää teemakirjastoon tai lue lisätietoja uudesta julkaisuversiosta klikkaamalla Katso julkaisutiedotteet.

Esimerkki verkkokaupasta, jolle on saatavilla Dawn-teemapäivitys

Esimerkki verkkokaupasta, jolle on saatavilla Dawn-teemapäivitys

Voit päivittää verkkokauppasi teemoja, kunhan niissä ei ole sinun tai asennetun sovelluksen tekemiä koodimuutoksia. Kaikki verkkokauppaan teemaeditorin avulla tehdyt mukautukset kopioidaan ja otetaan käyttöön päivitetyssä teemassa.

Päivityksen lisääminen teemakirjastoon

Kun lisäät päivitetyn teeman, verkkokauppakirjastoosi lisätään uusi versio teemasta. Kaikki verkkokauppaan teemaeditorin avulla tehdyt mukautukset kopioidaan teeman päivitettyyn versioon.

Toimi näin:

1. Siirry Shopifyn admin -sivulta Verkkokauppa > Teemat.
  2. Etsi teema, jonka haluat päivittää, ja klikkaa versioilmoitusta.
  3. Klikkaa Lisää teemakirjastoon, jolloin alkuperäisestä teemasta luodaan kopio (nimeltä [theme name]). Lataa päivitetty teeman versio ja ota sitten teemaeditorin mukautukset käyttöön.

Kun päivitetty teema on lisätty teemakirjastoosi, lataa päivitetty teema teemaeditoriin klikkaamalla Tarkasta teema tai Mukauta. Kun olet tarkistanut päivitetyn teeman version, voit mukauttaa teemaa lisää tai julkaista teeman päivittääksesi verkkokauppasi.

Esimerkki verkkokaupasta, johon on asennettu Dawn-teeman päivitys

Lataa teematiedosto

Jos teeman päivitysominaisuus ei ole käytettävissä tai olet tehnyt koodimuutoksia, et voi päivittää teemaa automaattisesti. Voit hyödyntää uusinta versiota asentamalla Shopify Theme Storesta uuden kopion teemasta ja ottamalla sitten kaikki asetukset ja mukautukset manuaalisesti käyttöön.

Jos teemapäivitystä ei ole saatavilla tai käytössäsi on teeman uusin versio, näet teeman viimeisen tallennuspäivän.

Esimerkki verkkokaupasta, jolle ei ole teemapäivitystä saatavilla