Teemojen lataaminen

Voit ladata teeman tietokoneellesi esimerkiksi seuraavista syistä:

• Teeman muuttaminen käyttämällä tietokoneella olevaa muokkausohjelmaa.
  • Teeman varmuuskopioiminen.
  • Teeman tallentaminen myöhempää käyttöä varten, jos olet saavuttanut 20 teeman rajan.

Teemalataukset eivät sisällä kaupan tuotteita, kokoelmia, navigointivalikkoja, sivuja, blogijulkaisuja, kuvia tai muita Sisältö > Tiedostot ‑kohdan tiedostoja. Jos haluat ladata teeman toiseen kauppaan, jossa on näitä resursseja, sinun täytyy viedä tai kopioida sisältö toiseen kauppaan. Lue lisää kaupan kopioimisesta.

Vaiheet:

Teema lähetetään .zip-tiedostona sähköpostiin, joka on liitetty henkilöstökirjautumiseen.

Kun olet ladannut teeman, voit poistaa sen Shopify Administa. Jos haluat lisätä saman teeman myöhemmin uudelleen, voit ladata sen.