Varmuuskopiot ja kaksoiskappaleet

Voit varmuuskopioida kaupan tiedot viemällä CSV-tiedostot Shopifyn Admin-sivulta. Voit yhdistää nämä CSV-tiedostot muihin tietoihin (esimerkiksi teeman kopioon) luodaksesi kaupastasi varmuuskopion tai kaksoiskappaleen.

Kaupan tietojen varmuuskopiointi CSV-tiedostoon

Voit varmuuskopioida seuraavanlaisia tietoja kaupastasi viemällä ne CSV-tiedostona:

Voit myös varmuuskopioida verkkokaupan teeman lataamalla sen Shopify Adminin sivulta.

Kopion luominen kaupasta

Kun teet kaupasta kaksois­kappaleen, voit siirtää tietynlaisia kaupan tietoja CSV-tiedostoilla, mutta jotkut tiedot on syötettävä manuaalisesti Shopifyn Admin-sivulle.

Kaupan tietojen siirtämiseen liittyy joitakin rajoituksia:

• Et voi tuoda vierailijoiden liikennetietoja, koska seuranta koskee nyt uutta .myshopify.com-verkkotunnusta.
  • Tilauksia ei voi tuoda kauppaan Shopify-ylläpitäjän kautta, mutta ne voidaan tuoda Shopify API:n kautta. Shopify ei tue tätä. Voit palkata Shopify Partnerin avuksesi tilausten tuomisessa uuteen kauppaan.
  • Alennuskoodeja ei voi siirtää.
  • Myönnettyjä lahjakortteja ei voi siirtää (lahjakorttituotteet siirretään tuotteiden CSV-tiedoston kautta).
  • Tallennettuja mukautettuja raportteja ei voi siirtää.
  • Vierailijoiden liikennetietoja ei voi siirtää.

Tee näin:

1. Kirjaudu molempiin kauppoihin kaupan omistajana.
  2. Varmista, että uuden kaupan tilaussopimus on sama kuin alkuperäisessä kaupassa.
  3. Valitse uudessa kaupassa sama teema tai lataa teematiedosto tietokoneeltasi.
  4. Varmuuskopioi tietyt kaupan tiedot viemällä CSV-tiedostoja.

5. Valmistele tuoteaineistosi vientiä varten.

6. Tuo tuotteidesi ja asiakkaidesi CSV-tiedostot valitsemallasi tavalla.

7. Jos et luonut kokoelmia lisäämällä saraketta tuotteiden CSV-tiedostoon, voit luoda ne manuaalisesti uudessa kaupassa.

8. Asenna sovellukset uudelleen.

9. Määritä manuaalisesti kaupan asetukset, kuten verot, toimitus, kassa ja maksaminen.

10. Valinnaisena: kopioi ja liitä blogipostaukset ja verkkokaupan sivut.

11. Valinnaisena: rakenna verkkokaupan navigointi uudelleen.

Kaupan varmuuskopiointi sovelluksella

Jos haluat luoda varmuuskopion kaupan tiedoista, voit käyttää Shopify App Storessa saatavana olevaa sovellusta.