Lukning i ferieperioder

Selvom Shopify ikke har en ferieindstilling, er der to metoder, du kan bruge til midlertidigt at lukke din butik for offentligheden.

Midlertidig løsning: Beskyt din butik med adgangskode

Hvis du midlertidigt vil stoppe besøgende i at få adgang til din butik, kan du beskytte webshoppen med en adgangskode. Adgangskodebeskyttelse betyder, at kunder, der ikke har en adgangskode, ikke kan:

• Få adgang til dit website
  • Se produkter
  • Fuldføre ordrer

Når en kunde navigerer til dit website, får vedkommende vist en adgangskodeside og en besked, der forklarer, hvorfor butikken midlertidigt er lukket.

Se, hvordan du kan aktivere og tilpasse din adgangskodeside i Adgangskodebeskyttelse til din webshop.

Langsigtet løsning: Sæt din butik på pause

Hvis din butik sættes på pause, deaktiveres betalingsprocessen, men butikken er stadig online og tilgængelig for besøgende. Du kan sætte din butik på pause på siden Abonnement i afsnittet Indstillinger i din Shopify-administrator. Hvis du sætter din butik på pause, reduceres dit abonnementsgebyr.

Se, hvordan du kan sætte din butik på pause, i Pause eller lukning af din butik.