Stängt för semester

Även om Shopify inte har en semesterinställning finns det två sätt att tillfälligt stänga din butik för allmänheten.

Tillfällig lösning: Lösenordsskydda din butik

Om du tillfälligt vill stoppa besökare från att komma in på din butik kan du lösenordsskydda din online-butik. Lösenordsskydd innebär att kunder utan lösenord inte kommer kunna:

• Gå till din webbplats
  • Visa produkter
  • Slutförda order

När en kund navigerar till din webbplats kommer de att se en lösenordssida och ett meddelande som förklarar varför butiken är tillfälligt stängd.

Läs om hur du aktiverar och anpassar lösenordssidan i Lösenordsskydd för din online-butik.

Långsiktig lösning: Pause and build

Paus- och byggplanen håller din butik online och tillgänglig för besökare, men inaktiverar kassan. Du kan komma åt din Shopify-administratör och redigera dina produkter eller webbutik, men kunder kan inte göra några inköp. Du kan pausa din butik på plansidan i inställningsavsnittet i din Shopify-administratör. Om du pausar din butik sänks prenumerationsavgiften till 9 USD per månad.

Lär dig hur du pausar din butik i Pausa eller inaktivera din butik.