Betalingsfrister i B2B

Betalingsfrister giver dig mulighed for at angive den periode, som et firma har til at betale for deres ordre. Du kan angive betalingsfrister for alle de firmalokationer, du opretter. Når du har angivet betalingsfrister for en lokation, vil alle B2B-kunder fra denne lokation kunne vælge at betale straks eller angive et kreditkortnummer, der debiteres på forfaldsdatoen.

Der er følgende tilgængelige betalingsfrister:

• Ingen betalingsfrister – Hvis du vælger Ingen som betalingsfrist, når du opretter et firma, skal dine kunder straks betale for deres ordrer, når de kommer til betalingsprocessen.
  • Netto (periode) – Hvis du tildeler nettovilkår til en firmalokation, vil alle B2B-kunder fra denne lokation kunne betale for ordrer når som helst mellem det tidspunkt, hvor de afgiver ordren, til forfaldsdatoen. Kunderne kan foretage betalingen ved at logge ind på deres konti, vælge en ordre og derefter klikke på Betal nu.