Opsætning af betalingsbetingelser i B2B

Betalingsvilkårene giver dig mulighed for at angive, hvor lang en tidsperiode firmaet har til at betale for ordren. Du kan angive betalingsbetingelser for alle firmalokationer, du opretter. Når betalingsvilkårene er angivet for en lokation, kan alle B2B-kunder for denne lokation angive betalingsoplysninger for en ordre. Du kan også bruge betalingsvilkår, når du opretter en ordrekladde for en B2B-kunde.

Typer af betalingsbetingelser

Gennemgå følgende tabel for at få mere at vide om forskellige typer af betalingsbetingelser, som du kan opsætte for firmalokationerne:

Typer af betalingsbetingelser
Betalingsbetingelse Beskrivelse
Ingen betalingsvilkår Betalingsbetingelser er som standard angivet til ingen. Dine kunder betaler for ordrer med det samme under betalingsprocessen.
Netto (periode)
  • Dine kunder betaler for ordrer i en bestemt tidsperiode, som du vælger. De tilgængelige betingelser er netto 7, netto 15, netto 30, netto 45, netto 60 og netto 90. Hvis du f.eks. vælger betingelsen netto 30, skal din kunde betale for en ordre inden for 30 dage.
  • Hvis du tildeler nettovilkår til en firmalokation, vil alle B2B-kunder fra denne lokation kunne betale for ordrer når som helst mellem det tidspunkt, hvor de afgiver ordren, til forfaldsdatoen. Kunderne kan foretage betalingen ved at logge ind på deres konti, vælge en ordre og derefter klikke på Betal nu.
  • Forfalder ved klargøring
  • Dine kunder betaler for ordrer, når alle varer er blevet klargjort i en ordre.
  • Hvis du tildeler “forfalder ved klargøring” til en firmalokation, vil alle B2B-kunder for denne lokation kunne betale for ordrer når som helst mellem det tidspunkt, hvor de afgiver ordren, til det tidspunkt, hvor alle varer en ordre klargøres. Kunderne kan foretage betalingen ved at logge ind på deres konti, vælge en ordre og derefter klikke på Betal nu.
  • Ordrer og ordrekladder fra B2B-kunder eller via B2B-betalingsprocessen skal registreres manuelt, når de ikke har en gyldig autorisation og betalingsbetingelser, der forfalder ved klargøring.

Indbetalinger til dine betalingsbetingelser

Du kan opsætte et procentbaseret indbetalingskrav til dine betalingsbetingelser. Dine kunder skal betale indbetalingsbeløbet, når de afgiver en ordre. Du kan opsætte en indbetaling for alle lokationer i et firma eller for en bestemt firmalokation. Indbetalinger gælder kun for automatisk sendte ordrer, der ikke er ordrekladder.

Indbetalingsbeløbet vises for dine kunder ved betaling, takkeside og nye sider med kundekonti.

Opsæt betalingsbetingelser for et firmas lokation

Du kan opsætte betalingsbetingelser for en bestemt firmalokation.

Trin:

1. Gå til Kunder > Firmaer i Shopify-administrator.
    2. Klik på et firma, som du vil opsætte betalingsbetingelser for.
    3. I afsnittet Lokationer klikker du på en firmalokation, som du vil opsætte betalingsbetingelser for.
    4. I afsnittet Tilpasning klikker du på ..., og derefter på Rediger betalingsbetingelser.
    5. Vælg en type af betalingsbetingelse.
    6. Valgfrit: Opsæt en indbetaling til dine betalingsbetingelser:

1. Vælg Kræv indbetaling for ordrer, der oprettes ved betaling.
      2. Angiv et krav om procentindbetaling, som f.eks 20%.
    7. Klik på Gem.

Opsæt betalingsbetingelser for et firma

Du kan opsætte betalingsbetingelser for alle lokationer i et firma.

Trin:

1. Gå til Kunder > Firmaer i Shopify-administrator.
    2. Klik på et firma, som du vil opsætte betalingsbetingelser for.
    3. I afsnittet firmadetaljer klikker du på ..., og derefter på Rediger betalingsbetingelser.
    4. Vælg en type af betalingsbetingelse.
    5. Valgfrit: Opsæt en indbetaling til dine betalingsbetingelser:

1. Vælg Kræv indbetaling for ordrer, der oprettes ved betaling.
      2. Angiv et krav om procentindbetaling, som f.eks 20%.
    6. Klik på Gem.

Opsæt betalingsbetingelser for virksomheder samlet

Du kan opsætte betalingsbetingelser for flere virksomheder samtidigt på indekssiden Firmaer.

Trin:

1. Gå til Kunder > Firmaer i Shopify-administrator.
    2. Brug afkrydsningsfelterne til at vælge de firmaer, som du vil opsætte betalingsbetingelser for.
    3. Klik på Rediger betalingsbetingelser.
    4. Vælg en type af betalingsbetingelse.
    5. Valgfrit: Opsæt en indbetaling til dine betalingsbetingelser:

1. Vælg Kræv indbetaling for ordrer, der oprettes ved betaling.
      2. Angiv et krav om procentindbetaling, som f.eks 20%.
    6. Klik på Gem.