Bruke bestillingsutkast i B2B

Bestillinger som sendes direkte til deg i stedet for gjennom nettbutikken kan opprettes som bestillingsutkast. Hvis bestillingsutkastet har en tilordnet B2B-kunde, vil prisene automatisk reflektere prislisten som er satt for dette selskapet.

Opprette et bestillingsutkast for en bedrift

Hvis en bedrift sender deg en innkjøpsordre utenfor Shopify-butikken, for eksempel på e-post eller på telefon, kan du opprette et bestillingsutkast for kjøpet.

Steg:

1. Gå til Bestillinger i Shopify-administrator.
  2. Klikk Opprett bestilling.
  3. Velg en B2B-kunde i Kunde.
  4. Velg bedriften bestillingen gjelder.
  5. For å legge til et produkt søker du etter produktet og klikker Legg til.
  6. Klikk på Samle inn betaling.
  7. Velg en av følgende:
    • Hvis kunden bruker et kredittkort som betalingsmåte velger du Betal med kredittkort, angir kredittkortopplysningene og behandler betalingen.
    • Hvis kunden bruker en annen betalingsmåte, for eksempel sjekk, kontanter eller pengeoverføring, velger du Merk som betalt.