Authorize.net betalningsleverantör

Obs! Authorize.net är endast tillgängligt för butiker i vissa länder. Se Betalningsinformation enligt land eller region om du vill ha en lista över länder där Authorize.net fungerar

Authorize.net är en betalningsleverantör som låter dig acceptera kreditkortsbetalningar i din Shopify-butik.

Ställ in Authorize.net i din butik

1. Inaktivera testläget för Authorize.net
  2. Aktivera Authorize.net i Shopify

Inaktivera testläget för Authorize.net

Ditt Authorize.net-konto är i testläge när du öppnar ett merchant-konto hos dem. Testservrarna är inte kompatibla med Shopify så du måste inaktivera testläget för ditt Authorize.net-konto.

Steg:

När du har inaktiverat testläget kan du aktivera Authorize.net i Shopify.

Aktivera Authorize.net i Shopify

Authorize.net är nu inställt för att bearbeta kreditkortsbetalningar i din Shopify-butik.

Använd Authorize.net i testläge

Om du vill använda Authorize.net i testläge måste du Registrera dig för ett Authorize.net-sandlådekonto. När du har loggat in för ett sandlådekonto måste du ställa in testläge i din Shopify admin.

Steg:

Du kan nu testa din Authorize.net konfiguration genom att göra ett inköp i din butik med hjälp av ett av Authorize.nets testkortsnummer.

Authorize.net Felsökning

Återbetalningen misslyckas på grund av obligatoriskt fält

När du försöker återbetala en order i Shopify som betalades med Authorize.net kan du ibland se ett felmeddelande som Bill To Last Name is required. Det här meddelandet innebär att ett eller flera fält på din Authorize.net-hostade betalningsform är inställt på required, vilket orsakar ett fel vid Shopify-order. Innan du kan återbetala ordern i Shopify måste du gå till den hostade betalningsformen på ditt Authorize.net- konto och ställa in att inga fält är obligatoriska. Se Autorize.nets supportcenter om du vill ha hjälp med att ställa in fälten för din hostade betalningsform.