Authorize.net maksupalveluntarjoaja

Authorize.net on maksupalveluntarjoaja, joka mahdollistaa luottokorttimaksujen hyväksymisen Shopify-kaupassasi.

Authorize.net-palvelun määrittäminen kauppaasi

1. Authorize.net-testitilan poistaminen käytöstä
  2. Authorize.net-palvelun aktivoiminen Shopifyssa

Authorize.net-testitilan poistaminen käytöstä

Kun avaat Authorize.net-kauppiastilin, se on aluksi testitilassa. Testipalvelimet eivät ole Shopifyn kanssa yhteensopivia, joten sinun on poistettava Authorize.net-tilin testitila käytöstä.

Toimi näin:

1. Kirjaudu kauppiasliittymään osoitteessa https://account.authorize.net/.

2. Valitse päävalikon Tili-kohdasta Asetukset.

3. Klikkaa Suojausasetukset -osiossa Testitila.

4. Poista tilin testitila käytöstä napauttamalla Kytke testitila pois käytöstä.

Kun olet poistanut testitilan käytöstä, voit aktivoida Authorize.net-palvelun Shopifyssa.

Authorize.net-palvelun aktivoiminen Shopifyssa

1. Tee jokin seuraavista:

- Jos sinulla on Shopify Payments käytössä: - Valitse Shopify Payments -osiossa Hallinnoi. - Klikkaa sivun alareunassa Vaihda kolmannen osapuolen palveluntarjoajaan ja vahvista sitten klikkaamalla uudelleen Vaihda kolmannen osapuolen palveluntarjoajaan.

- Jos sinulla ei ole Shopify Payments -palvelua käytössä, klikkaa Shopify Payments -osiossa Katso kaikki muut palveluntarjoajat. - Jos Shopify Payments ei ole käytettävissä maassasi, klikkaa Maksupalveluiden tarjoajat -osiossa Valitse palveluntarjoaja.

1. Valitse Authorize.net luettelosta.

2. Syötä API-kirjautumistunnus ja tapahtuma-avain.

3. Kun olet syöttänyt kirjautumistunnukset, klikkaa Aktivoi.

4. Klikkaa Tallenna.

Authorize.net on nyt määritetty käsittelemään luottokorttimaksuja Shopify-kaupassasi.

Authorize.net-palvelun käyttäminen testitilassa

Jos haluat käyttää Authorize.net-palvelua testitilassa, rekisteröi Authorize.net-hiekkalaatikkotili. Kun olet rekisteröinyt hiekkalaatikkotilin, sinun on määritettävä testitila Shopify-ylläpitäjässä.

Testitilan määrittäminen:

1. klikkaa Authorize.net-osiossa Muokkaa:

2. Napauta Käytä testitilaa ja syötä hiekkalaatikon kirjautumistunnukset:

3. Klikkaa Tallenna.

Nyt voit testata Authorize.net-palvelun määritystä tekemällä ostoksen kaupassasi käyttämällä jotakin Authorize.net-testikortin numeroa.

Authorize.net-palvelun vianmääritys

Maksun palautuksen epäonnistuminen pakollisen kentän takia

Kun yrität palauttaa maksun Shopify-tilauksesta, joka maksettiin Authorize.net-palvelua käyttäen, saatat saada virheilmoituksen, kuten Bill To Last Name is required. Tämä viesti tarkoittaa sitä, että yhden tai useamman Authorize.net-sivustosi ylläpitämän maksulomakkeen kentän määrityksenä on required, ja tämän takia Shopify-tilauksissa tapahtuu virhe. Ennen kuin voit palauttaa maksun Shopifyssa tehdystä tilauksesta, sinun pitää avata Authorize.net-sivustossa ylläpidetty maksulomake ja määrittää kaikki kentät ei-pakollisiksi. Lisätietoa ylläpidetyn maksulomakkeen kenttien määrittämisestä on Authorize.net-tukikeskuksessa.

Valmiina aloittamaan myynti Shopifyssa?