Authorize.net maksupalveluntarjoaja

Huomaa: Authorize.net on käytettävissä vain tietyissä maissa sijaitsevissa kaupoissa. Luettelo tuetuista maista on kohdassa Maa- ja aluekohtaiset maksutiedot

Authorize.net on maksupalveluntarjoaja, joka mahdollistaa luottokorttimaksujen hyväksymisen Shopify-kaupassasi.

Authorize.net-palvelun määrittäminen kauppaasi

1. Authorize.net-testitilan poistaminen käytöstä
  2. Authorize.net-palvelun aktivoiminen Shopify-palvelussa

Authorize.net-testitilan poistaminen käytöstä

Kun avaat Authorize.net-kauppiastilin, se on aluksi testitilassa. Testipalvelimet eivät ole Shopifyn kanssa yhteensopivia, joten sinun on poistettava Authorize.net-tilin testitila käytöstä.

Toimintovaiheet:

1. Kirjaudu kauppiasliittymään osoitteessa https://account.authorize.net/.

2. Valitse päävalikon Tili-kohdasta Asetukset.

3. Napauta Suojausasetukset -osiossa Testitila.

4. Poista tilin testitila käytöstä napauttamalla Kytke testitila pois käytöstä.

Kun olet poistanut testitilan käytöstä, voit aktivoida Authorize.net-palvelun Shopify-palvelussa.

Authorize.net-palvelun aktivoiminen Shopify-palvelussa

1. Napauta Vaihda palveluntarjoajaa:

2. Valitse Vaihda palveluntarjoajaa -valintaikkunassa Kolmannen osapuolen luottokortin tarjoaja.

3. Valitse alasvetovalikosta Authorize.net ja valitse sen jälkeen Jatka.

4. Syötä API-kirjautumistunnus ja tapahtuma-avain.

5. Kun olet syöttänyt kirjautumistunnukset, napauta Aktivoi.

Authorize.net on nyt määritetty käsittelemään luottokorttimaksuja Shopify-kaupassasi.

Authorize.net-palvelun käyttäminen testitilassa

Jos haluat käyttää Authorize.net-palvelua testitilassa, rekisteröi Authorize.net-hiekkalaatikkotili. Kun olet rekisteröinyt hiekkalaatikkotilin, sinun on määritettävä testitila Shopify adminissa.

Testitilan määrittäminen:

1. Napauta Authorize.net-osiossa Muokkaa:

2. Napauta Käytä testitilaa ja syötä hiekkalaatikon kirjautumistunnukset:

3. Napauta Tallenna.

Nyt voit testata Authorize.net-palvelun määritystä tekemällä ostoksen kaupassasi käyttämällä jotakin Authorize.net-testikortin numeroa.

Authorize.net-palvelun vianmääritys

Maksun palautuksen epäonnistuminen pakollisen kentän takia

Kun yrität palauttaa maksun Shopify-tilauksesta, joka maksettiin Authorize.net-palvelua käyttäen, saatat saada virheilmoituksen, kuten Bill To Last Name is required. Tämä viesti tarkoittaa sitä, että yhden tai useamman Authorize.net-sivustosi ylläpitämän maksulomakkeen kentän määrityksenä on required, ja tämän takia Shopify-tilauksissa tapahtuu virhe. Ennen kuin voit palauttaa maksun Shopify-palvelussa tehdystä tilauksesta, sinun pitää avata Authorize.net-sivustossa ylläpidetty maksulomake ja määrittää kaikki kentät ei-pakollisiksi. Lisätietoa ylläpidetyn maksulomakkeen kenttien määrittämisestä on Authorize.net-tukikeskuksessa.