Problemen met Authorize.net betalingsprovider

Authorize.net is een betalingsprovider waarmee u creditcardbetalingen kunt accepteren in uw Shopify-winkel.

Authorize.net instellen in uw winkel

1. Testmodus uitschakelen voor Authorize.net
  2. Authorize.net activeren in Shopify

Testmodus uitschakelen voor Authorize.net

Uw account van Authorize.net bevindt zich in de testmodus wanneer u een verkopersaccount bij de service opent. De testservers zijn niet compatibel met Shopify, dus u moet de testmodus uitschakelen voor uw account van Authorize.net.

Stappen:

1. Meld u aan bij de verkopersinterface op https://account.authorize.net/.

2. Selecteer Instellingen onder Account in het hoofdmenu.

3. Klik op Testmodus in het gedeelte Beveiligingsinstellingen.

4. Klik op Test uitschakelen om de testmodus voor uw account uit te schakelen.

Nadat u de testmodus heeft uitgeschakeld, kunt u Authorize.net activeren in Shopify.

Authorize.net activeren in Shopify

1. Klik op Provider wijzigen:

2. Klik in het gedeelte Externe leveranciers op Externe provider kiezen.

3. Selecteer Authorize.net in de lijst.

4. Voer uw API-aanmeldings-ID en transactiesleutel in.

5. Voer uw inloggegevens in en klik op Activeren.

Authorize.net is nu ingesteld voor het verwerken van creditcardbetalingen in uw Shopify-winkel.

Authorize.net gebruiken in de testmodus

Als u Authorize.net wil gebruiken in de testmodus, moet u u aanmelden voor een sandbox-account van Authorize.net. Als u dat hebt gedaan, moet u de testmodus instellen in uw Shopify-beheercentrum.

De testmodus instellen:

1. Klik in het gedeelte Authorize.net op Bewerken:

2. Selecteer de optie Testmodus gebruiken en voer de inloggegevens voor uw sandbox-account in:

3. Klik op Opslaan.

U kunt nu de configuratie van Authorize.net testen door een aankoop in uw winkel te doen met een van de testkaarten van Authorize.net.

Problemen met Authorize.net oplossen

Mislukte terugbetalingen vanwege verplicht veld

Wanneer u in Shopify probeert een bestelling terug te betalen die is betaald met Authorize.net, ziet u mogelijk u een foutmelding zoals Bill To Last Name is required. Deze melding betekent dat een of meer velden op het formulier voor gehoste betaling met Authorize.net zijn ingesteld op required, wat een fout veroorzaakt met Shopify-bestellingen. Voordat u de bestelling kunt terugbetalen in Shopify, moet u naar het formulier voor gehoste betaling in uw account van Authorize.net gaan en alle velden als niet verplicht instellen. Ga naar het Authorize.net Support Center voor hulp bij het instellen van velden op het formulier voor gehoste betalingen.