Externe betalingsproviders configureren

Als u Shopify Payments niet gebruikt en u creditcards wilt accepteren, kunt u kiezen uit meer dan 100 providers voor creditcardbetalingen voor je Shopify-winkel.

Je kunt een betalingsprovider activeren of wijzigen op de pagina Betalingsproviders van je Shopify-beheerder.

Een provider voor creditcardbetalingen activeren

Stappen:

1. Klik in het gedeelte Externe leveranciers op Externe provider kiezen.
  1. Selecteer in de lijst de provider die je wilt gebruiken.

2. Voer uw accountreferenties in voor de provider die u hebt geselecteerd.

3. Klik op Activeren.

Uw provider voor creditcardbetalingen wijzigen

Stappen:

1. Klik op Kies een andere provider.

2. Selecteer in de lijst de provider die je wilt gebruiken.

3. Voer uw accountreferenties in voor de provider die u hebt geselecteerd.

4. Klik op Activeren.

De betalingsprovider die u hebt geselecteerd, is nu actief voor uw winkel.

Een betalingsprovider toevoegen met behulp van ActiveMerchant

We accepteren geen nieuwe betaalproviders meer in Shopify die worden toegevoegd met behulp van ActiveMerchant. Het GitHub-project is nog steeds gratis en beschikbaar voor ontwikkelaars die het met andere projecten willen gebruiken.