Externe betalingsproviders configureren

Als je Shopify Payments niet gebruikt en je creditcards wilt accepteren, kun je kiezen uit meer dan 100 providers voor creditcardbetalingen voor je Shopify-winkel.

Je kunt een betalingsprovider activeren of wijzigen op de pagina Betalingen van je Shopify-beheercentrum.

Een provider voor creditcardbetalingen activeren

Stappen:

1. Doe een van de volgende dingen:

- Als je Shopify Payments hebt ingeschakeld: - Klik in het gedeelte Shopify Payments op Beheren. - Klik op de onderkant van de pagina op Overschakelen naar een externe provider en daarna nogmaals op Overschakelen naar een externe provider om te bevestigen.

- Als je Shopify Payments niet hebt ingeschakeld, klik je in de sectie Shopify Payments op Alle andere providers bekijken. - Als Shopify Payments niet beschikbaar is in je land, klik je in de sectie Betalingsproviders op Een provider kiezen.

1. Selecteer in de lijst de provider die je wilt gebruiken.

2. Voer je accountreferenties in voor de provider die je hebt geselecteerd.

3. Klik op Activeren.

4. Klik op Opslaan.

Je provider voor creditcardbetalingen wijzigen

Stappen:

1. Klik op Kies een andere provider.

2. Selecteer in de lijst de provider die je wilt gebruiken.

3. Voer je accountreferenties in voor de provider die je hebt geselecteerd.

4. Klik op Activeren.

5. Klik op Opslaan.

De betalingsprovider die je hebt geselecteerd, is nu actief voor je winkel.

Een betalingsprovider toevoegen met behulp van ActiveMerchant

We accepteren geen nieuwe betaalproviders meer in Shopify die worden toegevoegd met behulp van ActiveMerchant. Het GitHub-project is nog steeds gratis en beschikbaar voor ontwikkelaars die het met andere projecten willen gebruiken.