Externe betalingsproviders configureren

Als u Shopify Payments niet gebruikt en u creditcards wilt accepteren, kunt u kiezen uit meer dan 100 providers voor creditcardbetalingen voor uw Shopify-winkel.

U kunt een betalingsprovider activeren of wijzigen op de pagina Betalingsproviders van uw Shopify-beheerder.

Een provider voor creditcardbetalingen activeren

Stappen:

1. Klik in het gedeelte Creditcards accepteren op Een provider toevoegen.
  1. Selecteer in het dialoogvenster Provider wijzigen de optie Externe creditcardprovider.

2. Selecteer de provider die u wilt gebruiken in het vervolgkeuzemenu en klik op Doorgaan.

3. Voer uw accountreferenties in voor de provider die u hebt geselecteerd.

4. Klik op Activeren.

Uw provider voor creditcardbetalingen wijzigen

Stappen:

1. Klik op Wijzigen.

2. Klik op Deactiveren.

3. Klik in het dialoogvenster Deactiveren op Deactiveren.

4. Klik in het gedeelte Creditcards accepteren op Een provider toevoegen.

5. Selecteer in het dialoogvenster Provider wijzigen de optie Externe creditcardprovider.

6. Selecteer de provider die u wilt gebruiken in het vervolgkeuzemenu en klik op Doorgaan.

7. Voer uw accountreferenties in voor de provider die u hebt geselecteerd.

8. Klik op Activeren.

De betalingsprovider die u hebt geselecteerd, is nu actief voor uw winkel.

Een betalingsprovider toevoegen met behulp van ActiveMerchant

We accepteren geen nieuwe betaalproviders meer in Shopify die worden toegevoegd met behulp van ActiveMerchant. Het GitHub-project is nog steeds gratis en beschikbaar voor ontwikkelaars die het met andere projecten willen gebruiken.