Konfigurera betalningsleverantörer från tredje part

Om du inte använder Shopify Payments och du vill acceptera kreditkort kan du välja mellan mer än 100 leverantörer av kreditkortsbetalningar för din Shopify-butik.

Du kan aktivera eller ändra en betalningsleverantör från sidan för betalningar i din Shopify-administratör.

Aktivera en leverantör av kreditkortsbetalningar

Observera! Endast butiksägaren kan lägga till en betalningsleverantör.

Steg:

1. Gör något av följande:

- Om du har aktiverat Shopify Payments: - Klicka på Hantera i avsnittet Shopify payments. - Klicka Byt till tredjepartsleverantör längst ner på sidan, och klicka sedan Byt till tredjepartsleverantör igen för att bekräfta.

- Klicka Se alla andra leverantörer i Shopify Payments, om du inte har aktiverat Shopify Payments. - Klicka på Välj en leverantör i avsnittet för Betalningsleverantörer, om Shopify Payments inte är tillgängligt i ditt land.

1. Välj den leverantör som du vill använda från listan.

2. Ange dina kontouppgifter för den leverantör du valde.

3. Klicka på Aktivera.

4. Klicka på Spara.

Obs! Shopify Payments är endast tillgängligt för butiker i vissa länder. Se Kan jag använda Shopify Payments? om du vill ha en lista över de länder som stöds.

Ändra din leverantör av kreditkortsbetalningar

Observera: endast butiksägaren kan ändra betalningsleverantören.

Steg:

1. Klicka på Välj en annan leverantör.

2. Välj den leverantör som du vill använda från listan.

3. Ange dina kontouppgifter för den leverantör du valde.

4. Klicka på Aktivera.

5. Klicka på Spara.

Betalningsleverantören som du valt kommer nu att vara aktiv i din butik.

Lägg till en betalningsleverantör med ActiveMerchant

Vi accepterar inte längre nya betalningsleverantörer i Shopify som använder ActiveMerchant. GitHub-projektet är fortfarande gratis och tillgängligt för utvecklare som vill använda det med andra projekt.