Konfigurera betalningsleverantörer från tredje part

Om du inte använder Shopify Payments och du vill acceptera kreditkort kan du välja mellan mer än 100 leverantörer av kreditkortsbetalningar för din Shopify-butik.

Du kan aktivera eller ändra en betalningsleverantör från sidan Betalningsleverantörer i din Shopify-administrator.

Aktivera en leverantör av kreditkortsbetalningar

Obs! Endast kontoägaren kan lägga till en betalningsleverantör.

Steg:

1. Klicka på Lägg till en leverantör i avsnittet Acceptera kreditkort.

Obs! Du kan bara ha en kreditkortsleverantör aktiverad i taget. Du kan ändra din leverantör av kreditkortsbetalningar om du redan har en aktiverad leverantör.

1. I dialogrutan Ändra leverantör väljer du kreditkortsleverantör av tredje part.

2. Välj den leverantör som du vill använda från rullgardinsmenyn och klicka sedan på Fortsätt.

3. Ange dina kontouppgifter för den leverantör du valde.

4. Klicka på Aktivera.

Obs! Shopify Payments är endast tillgängligt för butiker i vissa länder. Se Kan jag använda Shopify Payments? om du vill ha en lista över de länder som stöds.

Ändra din leverantör av kreditkortsbetalningar

Obs! Endast kontoägaren kan ändra betalningsleverantören.

Steg:

1. Klicka på Redigera.

2. Klicka på Inaktivera.

3. Klicka på Inaktivera i dialogrutan Inaktivera.

4. Klicka på Lägg till en leverantör i avsnittet Acceptera kreditkort.

5. I dialogrutan Ändra leverantör väljer du kreditkortsleverantör av tredje part.

6. Välj den leverantör som du vill använda från rullgardinsmenyn och klicka sedan på Fortsätt.

7. Ange dina kontouppgifter för den leverantör du valde.

8. Klicka på Aktivera.

Betalningsleverantören som du valt kommer nu att vara aktiv i din butik.

Lägg till en betalningsleverantör med ActiveMerchant

Vi accepterar inte längre nya betalningsleverantörer i Shopify som använder ActiveMerchant. GitHub-projektet är fortfarande gratis och tillgängligt för utvecklare som vill använda det med andra projekt.