Konfigurera betalningsleverantörer från tredje part

Om du inte använder Shopify Payments och du vill acceptera kontokort kan du välja mellan över 100 kontokortsbetalningsleverantörer för din Shopify-butik.

Du kan aktivera eller ändra en betalningsleverantör från sidan för betalningar i din Shopify-administratör.

Aktivera en leverantör av kreditkortsbetalningar

Du kan endast ha en leverantör av kontokortsbetalningar aktiverad åt gången. Du kan ändra din leverantör av kontokortsbetalningar om du redan har en aktiverad leverantör.

Steg:

Ändra din leverantör av kreditkortsbetalningar

Steg:

Betalningsleverantören som du valt kommer nu att vara aktiv i din butik.

När du byter betalningsleverantör kommer din tidigare leverantör att tas bort från dina betalningsinställningar men är tillgänglig om du behöver det för fall som orderreturer. Om du vill behandla returer för ordrar som gjorts med hjälp av din tidigare betalningsleverantör bör du inte ta bort dina kontouppgifter från Betalningssidan i din Shopify-admin innan du byter leverantör.

Lägg till en betalningsleverantör med ActiveMerchant

Vi accepterar inte längre nya betalningsleverantörer i Shopify som använder ActiveMerchant. GitHub-projektet är fortfarande gratis och tillgängligt för utvecklare som vill använda det med andra projekt.