Konfigurera betalningsleverantörer från tredje part

Om du inte använder Shopify Payments och du vill acceptera kontokort kan du välja mellan över 100 kontokortsbetalningsleverantörer för din Shopify-butik.

Du kan aktivera eller ändra en betalningsleverantör från sidan för betalningar i din Shopify-administratör.

Aktivera en leverantör av kreditkortsbetalningar

Observera! Endast butiksägaren kan lägga till en betalningsleverantör.

Steg:

1. Gör något av följande:

2. Välj den leverantör som du vill använda från listan.

3. Ange dina kontouppgifter för den leverantör du valde.

4. Klicka på Aktivera.

5. Klicka på Spara.

Obs! Shopify Payments är endast tillgängligt för butiker i vissa länder. Se Kan jag använda Shopify Payments? om du vill ha en lista över de länder som stöds.

Ändra din leverantör av kreditkortsbetalningar

Observera: endast butiksägaren kan ändra betalningsleverantören.

Steg:

1. Klicka på Välj en annan leverantör.

2. Välj den leverantör som du vill använda från listan.

3. Ange dina kontouppgifter för den leverantör du valde.

4. Klicka på Aktivera.

5. Klicka på Spara.

Betalningsleverantören som du valt kommer nu att vara aktiv i din butik.

Lägg till en betalningsleverantör med ActiveMerchant

Vi accepterar inte längre nya betalningsleverantörer i Shopify som använder ActiveMerchant. GitHub-projektet är fortfarande gratis och tillgängligt för utvecklare som vill använda det med andra projekt.