Betaling med iDEAL

iDEAL er en direkte og sikker bankoverførselsmetode til betaling med Shopify Payments. Når en kunde vælger iDEAL som betalingsmetode, skal kunden logge ind på sin iDEAL-konto for at bekræfte betalingen.

Krav for iDEAL

Kunderne kan kun betale med iDeal, når de befinder sig i Nederlandene og foretager betalingen i euro. Du skal sikre dig, at din butik accepterer EUR. Hvis du ikke allerede sælger til Nederlandene, kan du konfigurere dette i dine indstillinger for multivaluta i Shopify Markets.

Du skal deaktivere eventuelle yderligere betalingsgateways, der er i konflikt, før du kan aktivere iDEAL.

Aktivering af iDEAL

Du skal opsætte din Shopify Payments-konto, før du kan aktivere iDEAL på Shopify Payments. Når du har opsat Shopify Payments, knyttes iDEAL automatisk til din butik og bliver tilgængelig for dine kunder.

Betalinger med iDEAL

Når en kunde afgiver en ordre og bruger iDEAL til at betale med, får du udbetalt pengene i forbindelse med din næste udbetaling. Du kan få mere at vide om, hvordan du modtager betaling med Shopify Payments, i Shopify Payments-betalingsperioder.

Hvis du refunderer en transaktion, som er behandlet af iDEAL, får du ikke refunderet det administrationsgebyr, som Shopify Payments har opkrævet. Betaling med iDEAL kan refunderes inden for 180 dage efter den oprindelige opkrævning.

Når en kunde betaler for en ordre med iDEAL, kan der ikke anmodes om en chargeback for ordren.

Kundeoplevelse med iDEAL

Når en kunde foretager et køb i din webshop, er iDEAL en betalingsmulighed i betalingsprocessen.

Hvis din kunde vil betale via iDEAL, vælger kunden det i betalingsprocessen. Når iDEAL er valgt, bliver kunden bedt om at vælge sin bankkonto. Kunden omdirigeres derefter til denne bankkonto for at gennemføre købet.