Sofort-betalinger

Sofort er en direkte og sikker bankoverførselsmetode til betaling med Shopify Payments. Når en kunde vælger Sofort som betalingsmetode, skal kunden logge ind på sin konto og bruge en totrinsgodkendelseskode til at bekræfte betalingen.

Sofort-krav

Hvis du vil aktivere Sofort for din webshop, skal du bruge Shopify Payments. Sofort fungerer kun, når Shopify Payments er aktiv, og fungerer ikke, når Shopify Payments er i testtilstand.

Områder, hvor der kan modtages betaling med Sofort

Sofort er kun tilgængelig for shopejere i Tyskland, der handler i euro.

Områder, hvor kunderne kan betale med Sofort

Shopejere i Tyskland kan acceptere Sofort-betalinger fra kunder i Østrig, Belgien, Tyskland, Italien, Holland og Spanien.

Aktivér Sofort

Du skal konfigurere Shopify Payments, før Sofort kan aktiveres.

Sofort skal godkendes, før du kan bruge den. Når du aktiverer Shopify Payments, overføres Sofort automatisk til godkendelsesprocessen, som kan tage op til 48 timer.

Når Sofort gennemfører godkendelsesprocessen, vises en besked under valgmuligheden Sofort på siden Shopify Payments.

Betalinger med Sofort

Med Sofort er betalingen godkendt, når en kunde afgiver en ordre og bruger Sofort til at betale. En bankoverførsel fra din kundes bankkonto påbegyndes efter godkendelsen. Bankoverførslen kan tage fra 2 til 14 dage, men der går normalt 3 arbejdsdage. Pengene er ikke garanterede, før du har modtaget dem. I denne periode vises betalingsstatus i Shopify-administratoren som Betaling afventer. Det skifter til Betalt, når pengene er overført. Du kan beslutte, om du vil behandle ordren, inden du har modtaget pengene, da kunden faktisk teknisk set allerede har betalt det udestående beløb til Sofort.

En kunde kan ikke annullere en betaling med Sofort, efter at betalingen er godkendt. Den eneste måde at tilbageføre en transaktion med Sofort på er at tilbagebetale ordren. Hvis du tilbagebetaler en transaktion, som er behandlet af Sofort, får du ikke tilbagebetalt det administrationsgebyr, som Shopify Payments har opkrævet.

Når en kunde betaler for en ordre med Sofort, kan der ikke anmodes om en chargeback for ordren.

Sofort-kundeoplevelse

Når en kunde besøger din webshop og foretager et køb, vil kunden få vist Sofort som en betalingsmulighed under betalingsprocessen.

Hvis kunderne ønsker at bruge Sofort til at betale med, vælger de det i betalingsprocessen. Når kunderne vælger Sofort, omdirigeres de til deres Sofort-konto, hvor købet gennemføres.

Deaktiver Sofort

1. Klik på Administrer i Shopify Payments.
  2. Fravælg Sofort i Accepterede betalinger, og klik derefter på Gem.