Sofort-betalinger

Sofort er en direkte og sikker bankoverførselsmetode til betaling med Shopify Payments. Når en kunde vælger Sofort som betalingsmetode, skal kunden logge ind på sin konto og bruge en totrinsautorisationskode til at bekræfte betalingen.

Hvis du har brug for at bruge SEPA-betalinger, kan du bruge Sofort-betalinger som et alternativ til SEPA-betalinger i Tyskland. SEPA-betalinger understøttes ikke af Shopify Payments.

Sofort-krav

Sofort er kun tilgængelig for shopejere i Holland, Schweiz og Tyskland. Sofort virker kun, når Shopify Payments er aktiv. Det virker ikke, når Shopify Payments er i testtilstand.

Kunder kan kun betale med Sofort, når de foretager betalingen i euro. De skal også befinde sig i Belgien, Nederlandene, Spanien, Tyskland eller Østrig. Du skal sikre dig, at din butik accepterer EUR. Hvis du ikke allerede sælger til disse lande, kan du konfigurere dette i dine indstillinger for multivaluta i Shopify Markets.

Områder, hvor kunderne kan betale med Sofort

Shopejere i Holland, Schweiz og Tyskland kan acceptere Sofort-betalinger fra kunder i Belgien, Holland, Spanien, Tyskland og Østrig.

Betalinger med Sofort

Med Sofort er betalingen godkendt, når en kunde afgiver en ordre og bruger Sofort til at betale. Det kan tage op til 14 dage, før en betalingsautorisation er gennemført på Sofort, og i denne periode vises betalingsstatussen i Shopify-administratoren som Betaling afventer.

En bankoverførsel fra din kundes bankkonto startes, når godkendelsen er fuldført. Bankoverførslen kan tage fra 2 til 7 dage, men der går normalt 3 arbejdsdage. Pengene er ikke garanterede, før du har modtaget dem. Når betalingsstatussen i Shopify-administratoren skifter til Betalt, er pengene blevet overført. Du kan beslutte, om du vil klargøre ordren, inden du har modtaget pengene, da kunden faktisk teknisk set allerede har betalt det udestående beløb til Sofort.

En kunde kan ikke annullere en betaling med Sofort, efter at betalingen er godkendt. Den eneste måde at tilbageføre en transaktion med Sofort på er at refundere ordren. Hvis du refunderer en transaktion, som er behandlet af Sofort, får du ikke refunderet det behandlingsgebyr, som Shopify Payments har opkrævet.

Når en kunde betaler for en ordre med Sofort, kan der ikke anmodes om en chargeback for ordren.

Sofort-kundeoplevelse

Når en kunde besøger din webshop og foretager et køb, vil Sofort blive vist som en betalingsmulighed under betalingsprocessen.

Hvis kunderne ønsker at bruge Sofort til at betale med, vælger de det i betalingsprocessen. Når kunderne vælger Sofort, omdirigeres de til deres Sofort-konto, hvor købet gennemføres.

Deaktiver Sofort