Bancontact

Kunderne kan bruge Bancontact-appen til at betale for deres køb direkte fra deres egne bankkonti. Da pengene trækkes med det samme, kan kunder ikke annullere betalingen. Det skyldige beløb sendes fra deres netbank til dig i forbindelse med din næste udbetaling fra Shopify Payments.

På denne side

Krav til Bancontact

Hvis du vil aktivere Bancontact for din webshop, skal du bruge Shopify Payments. Bancontact fungerer kun, når Shopify Payments er aktiv. Det virker ikke, når Shopify Payments er i testtilstand.

Kunder kan kun betale med Bancontact, når de befinder sig i Belgien og foretager betalingen i euro. Du skal sikre dig, at din butik accepterer EUR. Hvis du ikke allerede sælger til Belgien, kan du konfigurere dette i dine indstillinger for multivaluta i Shopify Markets.

Du skal deaktivere eventuelle yderligere betalingsgateways, der er i konflikt, før du kan aktivere Bancontact.