Bancontact

Klanten kunnen de Bancontact-app gebruiken om voor hun aankopen rechtstreeks te betalen via hun bankrekening. Omdat het geld onmiddellijk wordt afgeschreven, kunnen klanten de betaling niet annuleren. Het verschuldigde bedrag wordt van de online bank naar jou verzonden bij je volgende uitbetaling van Shopify Payments.

Op deze pagina

Vereisten voor Bancontact

Als je Bancontact wil activeren voor je webshop, gebruik je Shopify Payments. iDEAL werkt alleen als Shopify Payments actief is. Het werkt niet met Shopify Payments in testmodus.

Klanten kunnen alleen met Bancontact betalen als ze in België gevestigd zijn en in euro's betalen. Zorg ervoor dat je winkel EUR als betaalmiddel accepteert. Als je nog niet aan België verkoopt, kun je dit configureren bij de instellingen voor meerdere valuta's in Shopify Markets.

Deactiveer eventuele conflicterende extra betalingsgateways voordat je Bancontact activeert.