Bancontakt

Kunder kan bruke Bancontact-appen til å betale for kjøpene direkte fra bankkontoen sin. Ettersom midlene belastes umiddelbart, kan ikke kundene kansellere betalingen. Det skyldige beløpet sendes fra deres nettbank til deg på den neste Shopify Payments-utbetalingen din.

På denne siden

Bancontact-krav

Du må bruke Shopify Payments for å aktivere Bancontact for nettbutikken. Bancontact fungerer bare når Shopify Payments er aktivert, og fungerer ikke når Shopify Payments er i testmodus.

Kundene kan bare betale med Bancontact når de er lokalisert i Belgia og gjør betalingen i euro. Du må sikre at butikken din aksepterer EUR. Hvis du ikke allerede selger til Belgia, kan du konfigurere dette i innstillingene for multivaluta i Shopify Markets.

Merk: Du må deaktivere eventuelle alternative betalingsgatewayer som kan komme i konflikt før du kan aktivere Bancontact.