EPS-betalinger

EPS (Electronic Payment Standard, elektronisk betalingsstandard) er en direkte og sikker betalingsmåte med bankoverføring for Shopify Payments-brukere i Østerrike og Tyskland. EPS lar kundene dine betale for bestillingene med sin nettbankkonto. EPS på Shopify Payments gir kundene dine en trygg og enkel betalingsopplevelse.

Regioner som kan motta betalinger med EPS

Bare forhandlere i følgende regioner som selger i euro kan motta betalinger med EPS:

• Østerrike
  • Tyskland

Regioner der kundene kan betale med EPS

EPS er bare tilgjengelig for kunder i Østerrike som betaler i euro.

Aktiver EPS

EPS er aktivert som standard når du setter opp Shopify-betalinger. Du kan når som helst endre hvilke betalingsalternativer som er tilgjengelig for kundene dine.

Steg:

1. Hvis Shopify-betalinger ikke er satt opp enda, klikker du Fullfør kontooppsett og fyller ut registreringssiden. 3. I Shopify-betalinger-seksjonen klikker du Administrer. 4. I Betalingsalternativer veksler du på betalingsalternativene du ønsker å endre. 5. Klikk på Lagre.

Betalinger med EPS

Når kunder velger EPS i kassen, omdirigeres de til EPS-nettstedet og ser en liste med deltakende østerrikske banker. De velger banken sin og angir påloggingsinformasjon for banken. Når betalingen er bekreftet, sendes det skyldige beløpet til deg fra banken deres på den neste utbetalingen din for Shopify-betalinger.

Betalinger som gjøres med EPS kan bare sendes til refusjon innen 180 dager etter den opprinnelige belastningen. Etter 180 dager er det ikke lenger mulig å refundere belastningen. Hvis du refunderer en transaksjon som er behandlet av EPS, blir du ikke refundert for behandlingsgebyrene som belastes deg av Shopify-betalinger. Transaksjonsgebyrene varierer basert på hvilket abonnement du har. For mer informasjon om prising, kan du se Shopify-prissiden for Østerrike

Med EPS er det ingen tilbakebetalingsprosess, fordi risikoen for svindel er ekstremt lav. Dette er fordi kunden må godkjenne betalingen hos banken sin før betalingen gjennomføres.

Kundeopplevelse med EPS

Når kunden velger EPS som betalingsalternativ, får de opp en liste med deltagende østerrikske banker. De velger banken sin, og angir påloggingsinformasjon med banken. Det skyldige beløpet sendes fra nettbanken deres til deg på din neste utbetaling for Shopify-betalinger.