Deaktivere alternative betalingsmåter

Hvis du ikke lenger har behov for enkelte betalingsmåter i Shopify-butikken, kan du deaktivere dem.

Deaktivere alternative betalingsmåter

Deaktivere appen for en alternativ betalingsmåte

Hvis du ikke lenger har behov for en app for en alternativ betalingsmåte, kan du deaktivere den. Når du deaktiverer appen, fjernes den fra listen over tilgjengelige betalingsmåter, men den er fortsatt tilgjengelig hvis du trenger den til for eksempel bestillingsreturer.

Trinn:

1. Finn leverandøren i listen i seksjonen Støttede betalingsmåter.
  2. Klikk på Administrer.
  3. Klikk på Deaktiver.
  4. Klikk på Deaktiver betalingsappen.