iDEAL-maksut

iDEAL on suora ja turvallinen pankkisiirtomaksutapa Shopify Paymentsia varten. Kun asiakas valitsee maksumenetelmänä iDEALin, hänen on kirjauduttava sisään iDEAL-tilille maksun vahvistamiseksi.

iDEAL-vaatimukset

Asiakkaat voivat maksaa iDeal-palvelun kautta vain ollessaan Alankomaissa ja maksaessaan ostoksensa euroissa. Varmista, että kaupassasi voi maksaa euroissa. Jos et vielä myy Alankomaissa, voit määrittää tämän monivaluutta-asetuksissasi Shopify Markets -palvelussa.

Kaikki ristiriidassa olevat lisämaksuportaalit on poistettava käytöstä, ennen kuin voit ottaa iDEALin käyttöön.

Aktivoi iDEAL

Ennen kuin iDEAL voidaan aktivoida Shopify Payments -palvelussa, sinun täytyy määrittää Shopify Payments -tilisi. Kun olet ottanut Shopify Payments -palvelun käyttöön, iDeal liitetään automaattisesti kauppaasi ja se on asiakkaidesi käytettävissä.

iDEAL-maksut

Kun asiakas tekee tilauksen ja käyttää sen maksamiseen iDEAL-palvelua, rahat maksetaan sinulle seuraavan tulomaksun yhteydessä. Lisätietoja maksujen vastaanottamisesta Shopify Payments ‑palvelun kautta on kohdassa Shopify Payments ‑palvelun maksukaudet.

Jos palautat iDEALin käsittelemän tapahtuman maksun, Shopify Paymentsin veloittamaa käsittelymaksua ei palauteta sinulle. iDEAL maksut voidaan palauttaa 180 päivän kuluessa alkuperäisestä maksusta.

Kun asiakas maksaa tilauksen iDEAL-palvelua käyttäen, tilauksen takaisinperintä ei ole mahdollista.

iDEAL-asiakaskokemus

Kun asiakas tekee ostoksen verkkokaupastasi, iDEAL-palvelu näytetään yhtenä maksuvaihtoehtona maksuprosessin aikana.

Jos asiakas haluaa käyttää iDEAL-maksua, hän valitsee sen kassalla. Kun iDEAL on valittu, asiakasta kehotetaan valitsemaan pankkinsa. Tämän jälkeen asiakas uudelleenohjataan pankkitililleen oston suorittamiseksi loppuun.