iDEAL-maksut

iDEAL on suora ja turvallinen pankkisiirtomaksutapa Shopify Paymentsia varten. Kun asiakas valitsee maksumenetelmänä iDEALin, hänen on kirjauduttava sisään iDEAL-tilille maksun vahvistamiseksi.

iDEAL-vaatimukset
⏎

Jotta voit ottaa iDEAL-sovelluksen käyttöön verkkokaupassasi, sinun täytyy käyttää Shopify Payments -palvelua. iDEAL toimii vain silloin, kun Shopify Payments on käytössä. Se ei toimi, kun Shopify Payments on testitilassa.

Alueet, joissa voi vastaanottaa maksuja iDealilla

Jos haluat vastaanottaa maksuja iDEALilla, sinun on oltava Alankomaissa toimiva kauppias, joka myy euroissa ja käyttää Shopify Payments ‑palvelua.

Aktivoi iDEAL

Ennen kuin iDEAL voidaan aktivoida, sinun täytyy määrittää Shopify Payments. Kun olet aktivoinut Shopify Payments -palvelun, iDEAL yhdistetään automaattisesti kauppaan ja on asiakkaiden käytettävissä.

iDEAL-maksut

Kun asiakas tekee tilauksen ja käyttää sen maksamiseen iDEAL-palvelua, rahat maksetaan sinulle seuraavan maksukerran yhteydessä. Lisätietoja maksujen vastaanottamisesta Shopify Payments ‑palvelun kautta on sivulla Shopify Payments ‑palvelun maksukaudet.

Jos palautat iDEALin käsittelemän tapahtuman maksun, Shopify Payments -palvelun veloittamaa käsittelymaksua ei palauteta sinulle. iDEAL maksut voidaan palauttaa 180 päivän kuluessa alkuperäisestä maksusta.

Kun asiakas maksaa tilauksen iDEAL-palvelua käyttäen, tilauksen takaisinperintä ei ole mahdollista.

iDEAL-asiakaskokemus

Kun asiakas tekee ostoksen verkkokaupastasi, iDEAL-palvelu näytetään yhtenä maksuvaihtoehtona maksuprosessin aikana.

Jos asiakas haluaa käyttää iDEAL-maksua, hän valitsee sen kassalla. Kun iDEAL on valittu, asiakasta kehotetaan valitsemaan pankkinsa. Tämän jälkeen asiakas uudelleenohjataan pankkitililleen oston suorittamiseksi loppuun.