iDEAL-maksut

iDEAL on suora ja turvallinen pankkisiirtomaksutapa Shopify Paymentsia varten. Kun asiakas valitsee maksumenetelmänä iDEALin, hänen on kirjauduttava sisään iDEAL-tilille maksun vahvistamiseksi.

iDEAL-vaatimukset
⏎

Jotta voit ottaa iDEAL-sovelluksen käyttöön verkkokaupassasi, sinun täytyy käyttää Shopify Payments -palvelua. iDEAL toimii vain silloin, kun Shopify Payments on käytössä. Se ei toimi, kun Shopify Payments on testitilassa.

Huomioi: Kaikki ristiriidassa olevat, vaihtoehtoiset maksuportaalit on poistettava käytöstä, ennen kuin voit ottaa käyttöön iDEALin.

Alueet, joissa voi vastaanottaa maksuja iDealilla

Sinun täytyy myydä euroina ja käyttää Shopify Payments -palvelua vastaanottaaksesi maksuja iDeal-palvelun kautta. Sinun on myös sijaittava jollakin näistä alueista:

• Itävalta
  • Tanska
  • Saksa
  • Italia
  • Alankomaat
  • Espanja
  • Ruotsi

Aktivoi iDEAL

Ennen kuin iDEAL voidaan aktivoida, sinun täytyy määrittää Shopify Payments. Kun olet aktivoinut Shopify Payments -palvelun, iDEAL yhdistetään automaattisesti kauppaan ja on asiakkaiden käytettävissä.

iDEAL-maksut

Kun asiakas tekee tilauksen ja käyttää sen maksamiseen iDEAL-palvelua, rahat maksetaan sinulle seuraavan maksukerran yhteydessä. Lisätietoja maksujen vastaanottamisesta Shopify Payments ‑palvelun kautta on sivulla Shopify Payments ‑palvelun maksukaudet.

Jos palautat iDEALin käsittelemän tapahtuman maksun, Shopify Payments -palvelun veloittamaa käsittelymaksua ei palauteta sinulle. iDEAL maksut voidaan palauttaa 180 päivän kuluessa alkuperäisestä maksusta.

Kun asiakas maksaa tilauksen iDEAL-palvelua käyttäen, tilauksen takaisinperintä ei ole mahdollista.

iDEAL-asiakaskokemus

Kun asiakas tekee ostoksen verkkokaupastasi, iDEAL-palvelu näytetään yhtenä maksuvaihtoehtona maksuprosessin aikana.

Jos asiakas haluaa käyttää iDEAL-maksua, hän valitsee sen kassalla. Kun iDEAL on valittu, asiakasta kehotetaan valitsemaan pankkinsa. Tämän jälkeen asiakas uudelleenohjataan pankkitililleen oston suorittamiseksi loppuun.