Takaisinperimisten ja tutkimusten hallinta

Kun saat takaisinperintää tai tutkimusta koskevan ilmoituksen Shopify Payments -palvelua käyttäen tehdystä tilauksesta, Shopify kerää todisteet ja lähettää ne määräpäivänä luottokorttiyhtiölle. Voit kerätä lisää todisteita Shopify adminiin ennen kuin Shopify lähettää vastauksen. Kun todisteet on lähetetty, takaisinperintä tai tutkimus ratkaistaan 120 päivän kuluessa.

Takaisinperintää koskevien todisteiden tarkasteleminen ja lisääminen

Toimintovaiheet:

Lisättävien todisteiden tyyppi riippuu takaisinperinnän syystä.

Näytä kaikki takaisinperinnät ja tutkimukset

1. Siirry Shopifyn admin-sivulta kohtaan Tilaukset.

2. Klikkaa Suodata tilauksia.

3. Valitse Valitse suodatin... -alasvetovalikosta Takaisinperinnän ja tutkimuksen tila:

Valitse alasvetovalikosta takaisinperinnän ja tutkimuksen tila

4. Valitse Valitse arvo... -alasvetovalikosta avaa:

Avointen takaisinperimisten ja tutkimusten valitseminen alasvetovalikosta

5. klikkaa Lisää suodatin.

Näet luettelon kaikista tilauksista, joihin liittyy takaisinperintä tai tutkimus, joita Shopify ei ole vielä lähettänyt luottokorttiyhtiölle.

Takaisinperinnän tila

Takaisinperinnän tai tutkimuksen tila kertoo, missä kohtaa prosessia se on. Takaisinperintä tai tutkimus voi olla jossakin seuraavista tiloista:

• avoin: Shopify ei ole vielä lähettänyt vastausta. Voit edelleen lisätä vastaukseen todisteita.
  • lähetetty: luottokorttiyhtiö tarkastelee todisteita ja tekee päätöksen takaisinperinnästä tai tutkimuksesta.
  • voitettu: olet voittanut takaisinperinnän
  • hävitty: hävisit takaisinperinnän.

Takaisinperintää koskevat vastaukset

Sinulla on parhaat mahdollisuudet palauttaa takaisinperinnässä menetetty kauppa, kun käytät Shopifyn laatimia takaisinperintävastauksia jokaisessa tilauksessa, jota tämä koskee. Voit lisätä lisää todisteita suoraan Shopify-palvelusta ja Shopify lähettää ne luottokorttiyhtiölle.