Shopify Payments -hinnat korttityypin mukaan

Jos yrityksesi sijaitsee Yhdysvalloissa, Shopify Payments -maksut määritetään asiakkaidesi käyttämän korttityypin perusteella.

Korttityypit

Shopify Payments -maksut määritetään kahden pääkorttityypin perusteella:

• Standard: sisältää Visan, Mastercardin, Discoverin ja Diners Clubin myöntämät kotimaiset kuluttajakortit.
  • Premium: Sisältää kotimaan kaupalliset, yhtiö- tai yritystason kortit (kuten Visa Business) ja kaikki kotimaiset American Express -kortit.

Kuluttajakortit

Kuluttajakortit ovat luottokortteja, jotka on myönnetty yksityishenkilöille henkilökohtaiseen käyttöön ja kuuluvat Standard-korttiluokkaan.

Kaupalliset, yhtiö- ja yrityskortit

Kaupalliset, yhtiö- ja yrityskortit on tarkoitettu erityisesti yrityksille ja organisaatioille. Niillä on kätevä maksaa liiketoimintaan liittyviä kuluja, kuten ostaa tarvikkeita ja tuotteita ja maksaa työntekijäkuluja. Kaupalliset, yhtiö- ja yrityskortit kuuluvat Premium-korttiluokkaan.

Kansainvälisten korttien lisämaksut

Kansainvälisten korttien ja maksutapojen käsittelyyn lisätään sovellettavan perusmaksun lisäksi yhden prosentin lisämaksu. Lue lisää sopimuksista ja hinnoittelusta.

Näytä hinnat Shopify Adminissa

1. Siirry Shopify Adminissa kohtaan Asetukset > Maksut.
  2. Shopify Payments -osiossa klikkaa Hallinnoi.
  3. Katso Hinnat-osiossa kaikkiin maksutapoihin normaalitapauksessa sovellettavat hinnat.

Maksut-talousraportti

Maksut-talousraportti on hyödyllinen työkalu kauppasi maksutapahtumien tarkasteluun valitulla aikavälillä. Lisäksi se antaa tietoa tapahtumien määrästä korttityyppien mukaan. Lue lisää Maksut-talousraportista.

Näytä Maksut-talousraportti

Vaiheet:

1. Siirry Shopify-ylläpitäjässä kohtaan Analytiikka > Raportit.
  2. Klikkaa Luokat.
  3. Jos haluat suodattaa raportit niin, että niissä näkyvät vain tilausraportit, valitse Talousasiat.
  4. Klikkaa Nimi-sarakkeessa Maksut-raporttia.