Shopify Payments Yhdysvalloissa

Yhdysvalloissa olevat kauppiaat voivat hyväksyä luottokortteja ja muita suosittuja maksutapoja Shopify Paymentsiä käyttämällä.

Shopify Paymentsiä koskevat vaatimukset

Jos haluat käyttää Shopify Paymentsiä, sinun on täytettävä seuraavat vaatimukset.

Kielletyt yritykset

Tietyntyyppiset yritykset ja palvelut eivät saa käyttää Shopify Paymentsiä. Tarkasta luettelo kiellettyjen yritysten tyypeistä Yhdysvalloissa nähdäksesi, voiko yrityksesi käyttää Shopify Paymentsiä.

Saat lisätietoja Shopify Paymentsin käyttöehdoista (TOS).

Shopify Paymentsin pankkitiliä koskevat vaatimukset

Varmista, että pankkitilisi täyttää seuraavat vaatimukset, ennen kuin määrität sen Shopify Paymentsiin:

• Pankkitili on yhdysvaltalaisen pankin USD-valuutassa toimiva sekkitili, jolla on kaikki käytettävissä olevat toiminnallisuudet.
  • Pankkitili läpäisee ACH-siirtojen vaatimukset.

Useimmille sekkitileille voidaan vastaanottaa yllä luetellun tyyppisiä sähköisiä pankkisiirtoja. Sekkitilit, jotka on määritetty hyväksymään vain tilisiirtoja, eivät toimi Shopify Paymentsissä. Shopify Payments ei tue säästötilejä, flex-tilejä, virtuaalitilejä tai pankkitilejä jäljitteleviä rahansiirtopalveluja.

Voit varmistaa, että tilisi hyväksyy oman alueesi luettelon mukaisia siirtoja ottamalla yhteyttä pankkiin.

Shopify Paymentsin henkilötietovaatimukset

Eri maiden lainsäädäntöjen mukaisesti sinun on annettava tietoja itsestäsi ja yrityksestäsi. Tietojen keräämisen tarkoituksena on auttaa tunnistamaan Shopify Paymentsiä käyttävät kauppiaat, mukaan lukien tiettyjen yritysten tosiasialliset edunsaajat. Näiden tietojen keräämisen tarkoituksena on noudattaa lainsäädännön vaatimuksia, joilla pyritään ehkäisemään rahanpesua, terrorismin rahoitusta ja muita talousrikoksia.

Kun paikalliset säännöt ja säädökset muuttuvat, Shopify ja sen yhteistyökumppanit voivat ottaa yhteyttä ja kerätä lisätietoja sinusta ja yrityksestäsi. Näitä perustarkastuksia voi esiintyä milloin tahansa Shopify-tilisi käyttöiän aikana.

Shopifyn keräämät tiedot vaihtelevat maittain, mutta ne sisältävät yleensä asiakirjoja seuraavista:

• henkilö, joka luo Shopify Payments -tilin
  • Shopify Payments -tiliin liitetty yritys.
  • henkilöt, jotka viime kädessä omistavat tai ohjaavat liiketoimintaa, mukaan lukien yrityksen omistaja tai vastaava toimitusjohtaja, jolla on yrityksen laillinen allekirjoituslupa

Yhdysvalloissa ihmisten ja yritysten tunnistamista varten hyväksyttäviä asiakirjatyyppejä ovat muun muassa seuraavat.

Identiteettiasiakirjat:

• Passi
  • Passikortti
  • Ajokortti
  • Valtion myöntämä henkilökortti
  • Oleskeluluvan tunnus / Yhdysvaltain Green card
  • Rajanylityskortti
  • NYC-kortti
  • Yhdysvaltain viisumikortti
  • Syntymätodistus

Yrityksen/yksikön asiakirjat:

• IRS-kirje 147C
  • IRS SS-4 -vahvistuskirje

Maksujen hyväksyminen

Useimmissa maissa, kun olet yksityinen elinkeinonharjoittaja, yrityksesi määritetään automaattisesti hyväksymään kaikki käytetyimmät maksutavat heti Shopify Paymentsiä käyttävän Shopify-kaupan luomisen yhteydessä. Korttien käsittelymaksu perustuu kauppasi Shopify-sopimukseen. Voit vaihtaa sopimusta milloin tahansa.

Yhdysvalloissa toimivat yritykset voivat hyväksyä Visa-, Mastercard-, American Express-, Discover- ja Diners Club ‑pankki- ja luottokortteja. Discoverin hyväksymisestä seuraa lisäksi automaattisesti Elon, JCB:n ja UnionPayn hyväksyminen.

Yhdysvalloissa sijaitsevat yritykset voivat myös vastaanottaa maksuja Bancontactinsekä iDEALinkautta.

Maksuaikataulut

Maksukausi tarkoittaa aikaa asiakkaan maksusuorituspäivän ja päivämäärän, jolloin varat lähetetään pankkitilillesi, välillä. Asiakkaan maksusuorituksen päivämäärä ja kellonaika tallennetaan UTC-ajassa. Perjantaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin suorituista maksuista peräisin olevat varat liitetään yhteen ja lähetetään yhtenä maksuna.

Yhdysvalloissa maksukauden pituus on kaksi arkipäivää.

Lue lisää maksun saamisesta Shop Payments -palvelun kautta.

Verojen ilmoittaminen

Kauppiaana olet velvollinen noudattamaan kaikkia sovellettavia määräyksiä, mukaan lukien verojen ilmoittaminen. Yrityksesi lainkäyttöalueesta riippuen Shopify Paymentsillä saattaa myös olla velvollisuus ilmoittaa myyntisi paikallisille veroviranomaisille.

Yhdysvalloissa maksun tilittävän tahon on toimitettava 1099-K-lomake IRS:lle, jos täytät jonkin seuraavista kriteereistä:

• Kalenterivuosina ennen vuotta 2022: Saat yli 20 000 Yhdysvaltain dollaria bruttomääräisinä maksuina ja sinulla on yli 200 tapahtumaa.
  • Kalenterivuoden 2022 aikana ja sen jälkeen: Saat yli 600 Yhdysvaltain dollaria bruttomääräisinä maksuina ja sinulla on mikä tahansa määrä tapahtumia.
  • Olet saavuttanut osavaltiosi raja-arvon.

Shopify on velvollinen lähettämään 1099-K-lomakkeen IRS:lle Shopify Paymentsin kautta käsiteltyjä tapahtumia koskien, ja sinä olet velvollinen ilmoittamaan kyseiset arvot tuloverojesi ilmoittamisen yhteydessä. Tämä lomake luodaan Shopify Paymentsissä ja se toimitetaan vuosittain sekä sinulle että IRS:lle. Vain kaupan omistajat voivat käyttää 1099-K-lomakkeeseen liittyviä tietoja.

Lomake, jonka saat Shopifysta, koskee vain tapahtumia, jotka on käsitellyt Shopify Payments-palvelussa. Tapahtumat, jotka on käsitelty muissa portaaleissa, kuten PayPalissa, ovat erillisellä lomakkeella, joka saadaan kyseisistä portaaleista.

Kaupan omistajat voivat ladata 1099-K-lomakkeen Shopify Adminin Maksut-osiosta.

Lisätietoja 1099-K lomakkeesta on IRS:n virallisilla verkkosivuilla.

1. klikkaa Shopify Payments -osiossa Näytä maksut.
  2. Klikkaa Asiakirjat.
  3. Klikkaa 1099-K-lomakkeen vieressä Lataa PDF-tiedosto.

Jos haluat listan 1099-K-lomakkeelle kirjattavista tapahtumista, kaupan omistajat voivat ladata tapahtumat CSV-muodossa.

1. klikkaa Shopify Payments -osiossa Näytä maksut.
  2. Klikkaa Tapahtumat.
  3. Klikkaa Vie.
  4. Valitse 1099-K-tapahtumat.
  5. Valitse ladattavien tapahtumien päivämääräväli.
  6. Klikkaa Vie kohteet.