Tietoa Shopify Balance -maksuista

Kun olet rekisteröinyt Shopify Balance -tilin, ensisijainen tilisi määritetään automaattisesti Shopify Payments -tulomaksutiliksi. Tämä tarkoittaa, että ensisijaisen Balance-tilisi käyttäminen mahdollistaa rahan vastaanottamisen Shopify-myynnistäsi seitsemän päivää aikaisemmin kuin pankkisi kautta. Arkipäivät eivät sisällä viikonloppuja ja Yhdysvaltain vapaapäiviä.

Shopify Payments ‑maksujen aikajana

Shopify Payments ‑maksu voi tulla perille 7 päivää nopeammin kuin perinteiset pankkimaksut. Varojen siirtäminen Shopify Paymentsista ulkoiselle pankkitilille voi kuitenkin kestää 5 päivää. Lisäksi pankit saattavat tarvita näiden siirtojen käsittelyyn 3 päivää. Käsittelyajat voivat vaihdella pankeittain. Lue lisää Shopify Payments ‑maksujaksoista ja ‑maksuista.

Shop Pay -maksuerien maksuaikataulu

Vaihda maksutiliäsi

Voit muuttaa milloin tahansa tiliäsi, jonne Shopify Payments -tulosi talletetaan.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify Adminissasi kohtaan Talous > Balance.

2. Valitse tulomaksutilisi.

3. Napsauta Tilin tiedot -sivulla Hallinnoi tiliä.

4. Klikkaa Shopify Balance -sivulla Muuta tulomaksutiliä.

5. Anna uuden tilisi tiedot ja klikkaa sitten Tallenna.

6. Valitse Muuta maksutiliä ‑valintaikkunan pudotusvalikosta syy tilien vaihtamiselle ja klikkaa sitten valintaa Vahvista.

7. Suorita kaksivaiheinen tunnistautuminen kehotteita seuraamalla.

8. Klikkaa Valmis.

Maksutilin vaihtaminen kolmannen osapuolen tiliin

Tulomaksutilin vaihtaminen kolmannen osapuolen tiliin ei sulje tai deaktivoi Shopify Balance -tiliäsi. Voit jatkaa kaikkien aktiivisten Shopify Balance -maksukorttiesi käyttämistä ja Shopify Balance -palkkioiden ansaitsemista tililläsi tehdyistä Shopify Balance -maksutapahtumista.

Siirrä PayPal-tulomaksusi Shopify Balanceen

Jos saat tulomaksut PayPaliin, voit siirtää ne automaattisesti saldo-tilillesi ja näin hallinnoida tulomaksuja samasta paikasta.

Vaiheet:

1. Kirjaudu sisään PayPal-yritystilillesi.
  2. Siirry PayPal-tilisi Lompakko-osioon.
  3. Klikkaa kohtaa Linkitä pankki tai Valitse pankki.
  4. Kirjoita Hae pankkia -kenttään muutama kirjain (esimerkiksi abc).
  5. Kun Emme löytäneet pankkiasi -viesti tulee näkyviin, klikkaa kohtaa Anna pankkitietosi.
  6. Anna Balance-tilisi reititys- ja tilinumerot. Löydät tilisi tiedot Balance-tililtäsi. Kun annat tietosi, Balance-tilisi näkyy nimellä Evolve Bank & Trust, joka tarjoaa Shopify Balancen pankkipalvelut.
  7. Vahvista pankkitilisi noudattamalla ohjeita. PayPal pyytää sinua vahvistamaan Balance-tilillesi lähetetyt kaksi pientä talletusta.
  8. Kun olet vahvistanut tilisi, siirry PayPal-yritystilillesi, ota automaattiset siirrot käyttöön ja valitse pankiksi Evolve Bank & Trust. Voit valita, kuinka usein haluat PayPal-tulosi siirrettävän Balance-tilillesi.

Tietoa Shopify Balance -tilin käytöstä useissa kaupoissa

Shopify Balance -tilisi voi toimia vain sen Shopify-kaupan maksutilinä, johon se on suoraan liitetty. Jos sinulla on useita Shopify-kauppoja, jokaisella kaupalla on oltava oma Shopify Balance -tili. Saman Shopify Balance -tilin käyttäminen manuaalisesti useissa eri kaupoissa ei toimi oikein. Tämän seurauksena et saa Shopify Balance -etuja näistä kaupoista. Muille kaupoille tarkoitetut maksut käsitellään sen sijaan oletusasetuksen mukaisesti, ja ne näkyvät kohdassa Evolve Bank, ei Shopify Balance.