Shopify Balance -tilin tietojen tarkasteleminen ja vieminen

Näet Shopify Balance -tilin tiedoista tilinumerosi, reititysnumeron ja kuukausittaiset tiliotteet sekä vientitapahtumat.

Näytä Shopify Balance -tilitietosi

Voit tarkastella tili- ja reititysnumeroasi.

Turvallisuussyistä saatat saada kehotteen todentaa tilisi uudelleen.

Kuukausittaisten Shopify Balance ‑tiliotteiden tarkasteleminen

1. Siirry Shopify Adminissasi kohtaan Talous > Balance.

2. Klikkaa Tilin toiminta -kortissa Näytä tiliotteet.

3. Valitse tarkasteltava tiliote. Tiliote avautuu uudelle välilehdelle.

Anna henkilöstön tarkastella Balance-tilin tapahtumia

Voit antaa henkilöstön jäsenille luvan tarkastella Shopify Balance -tapahtumia ja kulutettavissa olevaa summaa.

Henkilöstön jäsenet, joilla on tämä lupa, eivät voi tehdä seuraavia toimenpiteitä:

• siirtää varoja
  • tilata ja hallinnoida kortteja
  • Näytä tilin tiedot
  • hallinnoida tilin asetuksia
  • Näytä tiliotteet
  • siirtää rahaa Balance-tilien välillä
  • luoda uusia tilejä

Vaiheet:

1. Klikkaa Shopify Adminissa Asetukset > Käyttäjät ja käyttöoikeudet.
  2. Klikkaa henkilöstön jäsentä, jolle haluat myöntää luvan.
  3. Valitse Luvat-osiossa Näytä Balance-tilin tapahtumat.
  4. Klikkaa Tallenna.

Shopify Balance -tilin tapahtumien vienti

Voit viedä julkaistut Shopify Balance -tilin tapahtumat CSV-tiedostoon, jotta voit käyttää tietoja kirjanpito-ohjelmistossa. Odottavia tapahtumia ei viedä.

CSV-tiedostot, joissa on enintään sata merkintään, ladataan selaimeesi. Jos merkintöjä on yli sata, tiedosto lähetetään sinulle sähköpostitse.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify Adminissasi kohtaan Talous > Balance.

2. Valitse tili, jonka tapahtumat haluat viedä.

3. Klikkaa Tilin toiminta -kortissa Vie.

4. Valitse vietävä päivämääräalue.

5. Klikkaa Vie CSV-tiedostona.

Viedyn CSV-tiedoston sarakkeiden määritelmät

CSV-tiedostossa on seuraavat sarakkeet, kun viet tapahtumia:

Vietyä tapahtumaa koskevan CSV-tiedoston sarakkeet
Ehto Määritelmä
transaction_date Tapahtuman valtuutuspäivä. Tapahtuman käsittelemiseen tarvittavan ajan vuoksi tämä päivämäärä voi olla eri kuin tapahtuman suorituspäivä.
posted_at Tapahtuman suorituspäivä. Tapahtuman käsittelemiseen tarvittavan ajan vuoksi tämä päivämäärä voi olla eri kuin tapahtuman valtuutuspäivä. Odottavia tapahtumia ei näytetä.
kuvaus Lyhyt kuvaus tapahtumasta.
amount Tapahtuman arvo. Negatiiviset arvot kuvaavat tililtäsi lähtevää rahaa. Positiiviset arvot kuvaavat tilillesi tulevaa rahaa.