Vise eller eksportere kontodetaljer for Shopify Balance

Du kan se kontodetaljer for Shopify Balance for å se kontonummer, banknummer og månedlige kontoutskrifter, samt for å eksportere transaksjoner.

Vis informasjon om Shopify Balance-kontoen

Du kan vise kontonummeret og rutingsnummeret ditt.

Av sikkerhetsgrunner kan du motta en forespørsel om å godkjenne kontoen din på nytt.

Se månedlige kontoutskrifter for Shopify Balance

1. Fra Shopify-administrator går du til Økonomi > Balance.

2. Klikk Vis kontoutskrifter på kortet Kontoaktivitet.

3. Velg kontoutskriften du vil se. Kontoutskriften åpnes i en ny fane.

Tillat at personalet kan se Balance-kontoaktivitet

Du kan gi tillatelse til at personalmedlemmer kan se Shopify Balance-transaksjoner og beløpet som er tilgjengelig for bruk.

Personalmedlemmer med denne tillatelsen kan ikke utføre følgende handlinger:

• overføre midler
  • bestille og administrere kort
  • vis kontodetaljer
  • administrere kontoinnstillinger
  • vis kontoutdrag
  • flytt penger mellom Balance-kontoer
  • opprett nye kontoer

Trinn:

1. Klikk Innstillinger > Brukere og tillatelser fra Shopify-administrator.
  2. Klikk på personalmedlemmet du ønsker å gi tillatelsen til.
  3. Velg Vis Balance-kontoaktivitet i seksjonen Tillatelser.
  4. Klikk på Lagre.

Eksporter kontotransaksjoner for Shopify Balance

Du kan eksportere de registrerte Shopify Balance-kontotransaksjonene til en CSV-fil som kan brukes i regnskapsprogrammer. Ventende transaksjoner eksporteres ikke.

CSV-filer med 100 oppføringer eller færre lastes ned i nettleseren. CSV-filer med mer enn 100 oppføringer sendes til deg på e-post.

Trinn:

1. Fra Shopify-administrator går du til Økonomi > Balance.

2. Velg kontoen du vil eksportere transaksjoner fra.

3. Klikk Eksporter på kortet Kontoaktivitet.

4. Velg datointervallet som skal eksporteres.

5. Klikk Eksporter som CSV.

Kolonnedefinisjoner for den eksporterte CSV-filen

Du finner følgende kolonner i CSV-filen når du eksporterer transaksjoner:

Kolonner i den eksporterte CSV-filen med transaksjoner
Periode Definisjon
transaction_date Datoen transaksjonen ble autorisert. Grunnet tiden det tar å behandle transaksjonen, kan denne datoen avvike fra datoen transaksjonen ble fullført.
posted_at Datoen transaksjonen ble fullført. Grunnet tiden det tar å behandle transaksjonen, kan denne datoen avvike fra datoen transaksjonen ble autorisert. Ventende transaksjoner vises ikke.
beskrivelse En kort beskrivelse av transaksjonen.
amount Transaksjonens verdi. Negative verdier representerer penger som går ut av kontoen. Positive verdier representerer penger som kommer inn på konto.