Administrere Shopify Balance-kontoen din

På startsiden for Shopify Balance kan du administrere kontoer, se kontoutskrifter og overføre midler.

Se kontodetaljer for Shopify Balance

Fra Balance-startsiden kan du klikke på en konto for å se følgende detaljerte kontoinformasjon:

• kontoutskrifter
  • kontantstrøminnsikt om den spesifikke kontoen
  • Balance-kort knyttet til kontoen og dine belønninger i form av penger tilbake, hvis aktuelt

Du kan også overføre midler fra siden med kontodetaljer.

Opprette flere Shopify Balance-kontoer

Når du har konfigurert kontoen, kan du administrere den fra Shopify Balance-siden. Du kan opprette ytterligere fem kontoer for Shopify Balance. Finn ut mer om flere kontoer med Shopify Balance.

Integrasjon med tredjepartsapper

Du må aktivere totrinnsautentisering for å koble Shopify Balance-kontoen til en tredjepartsapp.

Gjennom integrasjonen mot Plaid kan du koble Shopify Balance-kontoen til tredjepartsapper, som for eksempel Venmo, Wise, Freshbooks, Bench med fler. Med denne integrasjonen kan du utføre ulike oppgaver, som å sende penger, gjøre direkte betalinger til leverandører, spore kostnader og synkronisere Balance med din foretrukne programvare for regnskapsførsel. Hvis du vil ha mer informasjon om hvilke tredjepartsapper du kan koble til, kan du se siden for Plaid-apper.

Trinn:

1. Logg på tredjepartsappen og følg trinnene for å sette opp en betalingsmåte.
  2. Velg å legge til en bank og bekrefte kontoen umiddelbart ved å logge på.
  3. Velg Shopify Balance-konto.
  4. Logg på Shopify-butikken fra påloggingsskjermen.
  5. I tredjepartsappen fullfører du trinnene for å koble til kontoen din.

Aktiver varsler om lav saldo

Du kan aktivere varsler om lav saldo for å motta e-postvarsler når kontosaldoen faller under en gitt terskelverdi. Som standard utløses varselet når saldoen når 100 USD. Disse varslene er bare tilgjengelige for hovedkontoen.

Trinn:

1. Fra Shopify-administrator går du til Økonomi > Balance.

2. Klikk Administrer kontoShopify Balance-siden.

3. Klikk veksleknappen under Varsler for å aktivere eller deaktivere varsler om lav saldo.

4. Valgfritt: Klikk Endre beløp for å endre kontosaldoverdien som utløser et varsel om lav saldo.

Utnytt innsikt i kontantstrømmen

Kontantstrøminnsikt sporer bare transaksjoner i Shopify Balance-kontoen, og inkluderer ikke eksterne kontotransaksjoner.

Funksjonen for kontantstrøminnsikt gir en oversikt over den økonomiske aktiviteten over de to siste månedene. Du kan sammenligne inntekter mot forbruk, se de største forbrukskategoriene og sjekke kommende Shopify-fakturaer. Denne funksjonen er tilgjengelig på Balance-startsiden for alle kontoer, og kan også sees for individuelle kontoer.

Hvis du vil ha en mer detaljert oversikt over butikkens økonomi, kan du se Økonomioversikten.

Trinn:

1. Fra Shopify-administrator går du til Økonomi > Balance.

2. Valgfritt: Velg en konto for å se kontantstrøminnsikt bare for denne kontoen.

3. Under Kontantstrøm denne måneden klikker du på Vis all innsikt.