Administrer din Shopify Balance-konto

Fra Shopify Balance-startsiden kan du administrere dine konti, se kontoudtog og overføre penge.

Adgang til dine Shopify Balance-kontooplysninger

På startsiden i Balance klikker du på en konto for at få adgang til følgende detaljerede kontooplysninger:

• kontoudtog
  • Indblik i likviditeten for den specifikke konto
  • Balance-kort, der er knyttet til kontoen, og dine belønninger i form af kontant tilbagebetaling, hvis det er relevant

Du kan også overføre penge fra siden med kontooplysninger.

Sådan opretter du flere Shopify Balance-konti

Når du har opsat din konto, kan du administrere din konto fra siden Shopify Balance. Du kan oprette op til 5 ekstra konti til din Shopify Balance. Få mere at vide om brugen af flere konti med Shopify Balance.

Integration med tredjepartsapps

Hvis du vil knytte din Shopify Balance-konto til en tredjepartsapp, skal du aktivere totrinsgodkendelse.

Via integration med Plaid kan du knytte din Shopify Balance-konto med tredjepartsapps som f.eks. Venmo, Wise, Freshbooks, Bench og meget mere. Denne integration giver dig mulighed for at udføre forskellige opgaver, som f.eks. at sende penge, foretage direkte betalinger til forhandlere, spore udgifter og synkronisere Balance med din foretrukne regnskabssoftware. Få mere at vide om de tredjepartsapps, du kan tilknytte, på Plaids appside.

Trin:

1. Log ind på tredjepartsappen, og følg trinnene til opsætning af en betalingsmetode.
  2. Vælg for at tilføje en bank, og bekræft din konto med det samme ved at logge ind.
  3. Vælg Shopify Balance-konto.
  4. Log ind på din Shopify-butik fra loginsiden.
  5. Gennemfør trinnene til tilknytning af din konto i tredjepartsappen.

Aktivér beskeder om lav saldo

Du kan aktivere beskeder om lav saldo for at modtage mailmeddelelser, når din kontosaldo er under en angivet grænse. Som standard udløses underretningen, når saldoen når 100 USD. Disse beskeder er kun tilgængelige for den primære konto.

Trin:

1. Gå til Finans > Saldo i Shopify-administrator.

2. Klik på Administrer konto på siden Shopify Balance.

3. Klik på til/fra-knappen under Meddelelser for at aktivere eller deaktivere beskeder om lav saldo.

4. Valgfrit: Klik på Rediger beløb for at ændre det saldobeløb for kontoen, som udløser en besked om lav saldo.

Få indblik i din pengestrøm

Indblik i pengestrømmen sporer kun transaktioner, der er foretaget med din Shopify Balance-konto, og inkluderer ikke eksterne kontotransaktioner.

Funktionen indblik i pengestrømmen giver et overblik over din finansielle aktivitet i de seneste to måneder. Du kan sammenligne indtægter med udgifter, se de mest populære udgiftskategorier og kontrollere kommende Shopify-fakturaer. Denne funktion er tilgængelig på Balance-startsiden for alle konti, og den kan også vises for individuelle konti.

Du kan få et mere detaljeret overblik over din butiks finanser under Finansoversigt.

Trin:

1. Gå til Finans > Saldo i Shopify-administrator.

2. Valgfrit: Vælg en konto, hvis du kun vil se indblik i likviditeten for denne konto.

3. Klik på Se alle indblik under Likviditet i denne måned.