Kvalificeringskrav for Shopify Balance

Shopify Balance er et kommercielt kort, som kun er tilgængeligt for udvalgte shopejere. Hvis du er kvalificeret, vil du automatisk få en Balance-konto og et hævekort, når du aktiverer Shopify Payments første gang.

Krav til Shopify Balance-konto

Shopify Balance-konti er ikke tilgængelige for alle shopejere. Du skal opfylde følgende krav, hvis du vil åbne en Shopify Balance-konto:

• Der kræves et gyldigt SSN (Social Security Number) i USA.
  • Butiksejeren skal have en fysisk privatadresse i USA eller Puerto Rico (andre territorier i USA understøttes ikke).
  • Butikken skal være baseret i USA eller Puerto Rico (andre amerikanske territorier understøttes ikke).
  • Der er kun tilladt én kontoejer for Shopify Payments, og virksomheden skal drives af én enkelt ejer. Dette krav begrænser ikke kvalificering til kun enkeltmandsvirksomheder.
  • Shopify Payments skal opsættes eller aktiveres, når du tilmelder dig Shopify Balance.
  • Du skal have aktiveret totrinsgodkendelse .
  • Du skal have et hvilket som helst Shopify-abonnement. Hvis du har et Shopify Plus abonnement, skal du være en enkelt ejer. Flere ejere understøttes ikke.
  • Din virksomhed må ikke være omfattet af kategorien forbudte virksomheder som beskrevet i Stripes politik for forbudte og begrænsede virksomheder.

Brugskrav i forbindelse med Shopify Balance-kort

Da Shopify Balance er et kommercielt kort, kan du kun bruge kortet til virksomhedsformål. Enhver brug af dit Shopify Balance-kort til personlige formål, f.eks. til din husholdning kan medføre øjeblikkelig ophør af din Shopify Balance-konto.

Shopify Capital-betalingsoverførsler eller -tilbagebetalinger

Da din Shopify Balance-konto er knyttet til din Shopify Payments-konto, trækkes alle dine aktuelle betalingsoverførsler eller tilbagebetalinger til Shopify Capital også fra Shopify Balance. Hvis du har modtaget finansiering via Shopify Capital, skal du sikre dig, at der er nok penge på din konto til at betale for betalingsoverførslerne eller tilbagebetalingerne. Dette kan enten gøres ved at overføre penge til Shopify Balance eller ved at ændre din udbetalingskonto.

Opsæt din Shopify Balance-konto

Hvis du er kvalificeret til en Shopify Balance-konto, og du ikke har aktiveret Shopify Payments endnu, modtager du automatisk en Balance-konto og et udgiftskort, når du aktiverer Shopify Payments for første gang.

Hvis du er kvalificeret til en Shopify Balance-konto, og du allerede bruger Shopify Payments, skal du opsætte din Balance-konto.

Når din Shopify Balance-konto er blevet sat op, bliver den til den konto, der er knyttet til din Shopify Payments-konto. Dine udbetalinger sættes ind på din primære Shopify Balance-konto, herunder eventuel finansiering fra Shopify Capital.

Trin:

1. Gå til Finans > Saldo i Shopify-administrator.

2. Klik på Åbn konto.

3. Gennemgå dine oplysninger for Shopify Payments, og klik derefter på Bekræft.

4. Angiv dit SSN og dit mobilnummer, og klik derefter på Bekræft.

5. Vælg afkrydsningsfeltet for at bekræfte, at du accepterer Shopify Balance-kontoaftalen og Shopify Balance-kortaftalen, herunder politikkerne om beskyttelse af persondata for de pengeinstitutter, vi samarbejder med, samt meddelelse om e-signatur. Klik derefter på Åbn konto.