Tietoa Shopify Balance -tapahtumarajoista ja rahan siirtämisestä

Shopify Balance avulla voit siirtää varoja, tarkastella tilisi tapahtumia koskevia rajoituksia ja viedä tapahtumia kirjanpito-ohjelmistoosi Shopify Administa.

Shopify Balance -tililläsi on päiväkohtaiset käyttörajat eri tapahtumatyypeille. Päiväkohtaiset käyttörajat nollataan keskiyöllä UTC-aikaa. Päivittäiset rajoitukset perustuvat valtuutuspäivään, eivät käsittelypäivään. Jos esimerkiksi valtuutat tapahtuman maanantaina, mutta se käsitellään tiistaina, tapahtuma huomioidaan maanantain päivittäisessä rajoituksessa.

Lue lisää Shopify Balance -ratkaisusta, kuten tilisi hallinnoinnista, useista tileistä,korttisi hallinnoinnista ja Shopify Balance -palkkioista.

Palkkiot

Shopify ei veloita Balance-kortin käytöstä, mutta käteisautomaatit voivat veloittaa maksuja. Lue lisää maksuista tutustumalla käyttöehtoihin.

Shopify Balancen kulutusrajat

Jokaisella Shopify Balance ‑kortilla on oma käyttörajansa. Tämä koskee sekä fyysisiä että virtuaalisia kortteja. Jos esimerkiksi tapahtumaraja on 5 000 USD, voit käyttää fyysisellä kortillasi 5 000 USD ja virtuaalikortillasi 5 000 USD.

Käteisautomaatin nostorajat

Päivittäisiin käteisnostorajoihin sisältyy kaikki automaattien palvelumaksut, joita voidaan veloittaa käteisnostojen yhteydessä. Jos jäljellä oleva päivittäinen käteisnostorajasi on esimerkiksi 200 Yhdysvaltain dollaria ja automaatin palvelumaksujen summa on 3 USD, voit nostaa käteistä korkeintaan 197 USD.

Jos käteisnostossa on ongelmia, ota yhteys nostoautomaatista vastaavaan tahoon.

Näytä tapahtumarajat

Voit tarkastella Balance-korttien ostosten ja automaatin nostojen saldorajoja.Päivittäiset rajoitukset eivät ole käytettävissä hyvityksessä, ja ne koskevat vain tililläsi olevia varoja. Jos käteisnostossa on ongelmia, ota yhteys nostoautomaatista vastaavaan tahoon.

Näytä siirtorajat

Voit tarkastella Balance-tilien rahasiirtojen rajoja, jotka ovat yhteiset kaikilla tileilläsi.

Vaiheet:

Huomioitavaa rahan siirtämisessä

Siirrot lähetetään välittömästi, mutta niiden toimittaminen voi kestää jopa kuusi arkipäivää. Näet jäljellä olevan päivittäisen siirtorajan Siirrä rahaa -sivulla. Voit siirtää varoja vain Yhdysvaltain dollareina.

Siirrä varoja Shopify Balance -tiliesi välillä

1. Siirry Shopify Adminissasi kohtaan Talous > Balance.

2. Klikkaa Siirrä rahaa ja sitten Siirrä varat.

3. Valitse Kohteesta-pudotusvalikosta tili, jolta haluat siirtää varat.

4. Valitse Kohteeseen-pudotusvalikosta tili, jolle haluat siirtää varat.

5. Kirjoita summa, jonka haluat siirtää.

6. Klikkaa Tarkista tiedot.

Lue lisää useiden Shopify Balance -tilien lisäämisestä.

Siirrä varoja yhdistetyltä pankkitililtä

Voit siirtää varoja pankkitililtä, jonka olet yhdistänyt Shopifyn Plaid-integraation kautta. Varat siirtyvät Balance-tilillesi kuuden arkipäivän kuluessa. Jos sinun täytyy peruuttaa siirto, voit tehdä sen vain kahden ensimmäisen päivän kuluessa siirron valtuutuksesta.

Epäonnistuneet tapahtumat

Jos pankkitililläsi ei ole riittävästi rahaa, siirto saattaa epäonnistua tai pankkisi saattaa veloittaa maksun, jos pankkitilisi ylittyy. Epäonnistuneet tapahtumat eivät näy Balance-tililläsi.

Pankki ei ole käytettävissä Plaidissa

Jos pankkisi ei ole käytettävissä Plaid-palvelussa, voit kirjautua sisään pankkitilillesi ja siirtää varoja Balance-tilisi reititys- ja tilinumeroiden avulla. Balance-tilisi reititys- ja tilinumeroita käyttäen siirrettyihin varoihin saattaa mennä jopa kolme arkipäivää, ennen kuin ne ovat saatavilla Balance-tililläsi.

Siirrä varoja Shopify Balance -tilillesi

1. Siirry Shopify Adminissasi kohtaan Talous > Balance.

2. Valitse tili, jolle haluat lisätä rahaa.

3. Valinnaista: Voit kopioida Shopify Balance -tilisi tiedot seuraavasti:

1. Klikkaa Hallinnoi tiliä ja sitten Näytä tiedot.
    2. Klikkaa leikepöytäkuvaketta.
  4. Kirjaudu sisään olemassa olevalle yrityksesi pankkitilille tai henkilökohtaiselle pankkitilillesi, josta haluat nostaa rahaa.

5. Suorita pankin normaali prosessi rahojen siirtämiseksi pankista Shopify Balance -tilisi tietoja käyttämällä.

Siirrä varoja Shopify Balance ‑tililtäsi

Turvallisuussyistä saatat saada kehotteen todentaa tilisi uudelleen.

Maksa lasku

Jotta voit maksaa laskun Shopify Balance kautta, sinulla on oltava Shopify Bill Pay asennettuna.

1. Siirry Shopify Adminissasi kohtaan Talous > Balance.

2. Klikkaa ensin Siirrä rahaa ja sen jälkeen Maksa lasku.

3. Täytä vaadittavat kentät Bill Payn Suorita maksu -osiossa.