Shopify Balance ‑korttien hallinnointi

Voit käyttää Shopify Balance -korttia yrityksesi kulujen hallinnan työkaluna. Voit tarkastella ja hallinnoida Shopify Balance -kortin tietoja siirtymällä kohtaan Talous > Balance ja klikkaamalla sitten virtuaalista tai fyysistä korttiasi.

Virtuaalisten ja fyysisten Shopify Balance -korttien enimmäismäärä

Kun olet määrittänyt Shopify Balance -tilin, virtuaalinen korttisi aktivoituu automaattisesti. Kukin kauppa voi saada enintään yhden virtuaalisen kortin ja yhden fyysisen kortin. Jos olet määrittänyt useita Balance-tilejä, voit hankkia kortin vain päätilille.

Shopify Balance -korttimaksut

Shopify ei veloita Balance-kortin käytöstä. Käteisautomaatit voivat kuitenkin veloittaa maksuja. Lue lisää maksuista tutustumalla käyttöehtoihin.

Näytä kortin tiedot

Voit tarkastella virtuaalisen tai fyysisen korttisi tietoja, kuten kortin numeroa tai kortinhaltijan tietoja.

Turvallisuussyistä saatat saada kehotteen todentaa tilisi uudelleen.

Shopify Balance -korttisi yhdistäminen Apple Payhin tai Google Payhin

Voit lisätä virtuaalisen tai fyysisen Shopify Balance -korttisi Apple Payn tai Google Payn lompakkoon.

Kortinhaltijan tietojen päivittäminen

Voit päivittää Shopify Balance -kortinhaltijan tietosi, kuten laskutusosoitteesi ja puhelinnumerosi, Shopify Balance -tililläsi.

Jos sinulla on sekä fyysinen kortti että virtuaalinen kortti, kaikki tekemäsi muutokset koskevat molempia kortteja.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify Adminissasi kohtaan Talous > Balance.

2. Valitse päätilisi.

3. Klikkaa kohdasta Balance-korttisi virtuaalista tai fyysistä korttiasi.

4. Klikkaa Näytä kortinhaltijan tiedot.

5. Muuta laskutusosoitettasi tai matkapuhelinnumeroasi klikkaamalla Muokkaa.

Shopify Balance -kortin asettaminen ensisijaiseksi maksutavaksi

Voit käyttää virtuaalista tai fyysistä Shopify Balance -korttiasi Shopify-laskujen ja ostosten maksamiseen.

Jos käytät virtuaalista Shopify Balance -korttia, sinun ei tarvitse syöttää kortin tietoja. Valitse sen sijaan virtuaalinen Shopify Balance -kortti ensisijaiseksi maksutavaksi.

Vaiheet:

1. Siirry Shopify Adminissasi kohtaan Talous > Laskutus.
  2. Klikkaa ...-painiketta sen maksutavan vieressä, jota haluat muuttaa, ja klikkaa sitten Vaihda.
  3. Anna tarvittavat tiedot.
  4. Klikkaa Vaihda luottokortti.