Je Shopify Balance-kaarten beheren

Je kunt de Shopify Balance-kaart gebruiken als een tool voor het beheer van je zakelijke uitgaven. Je kunt je Shopify Balance-kaartgegevens bekijken en beheren via Financiën > Balance. Klik daar op je virtuele of fysieke kaart.

Aantal virtuele en fysieke Shopify Balance-kaarten die je kunt hebben

Nadat je het instellen van je Shopify Balance-account hebt voltooid, wordt je virtuele kaart automatisch geactiveerd. Er is een limiet van één virtuele kaart en één fysieke kaart per winkel. Als je meerdere accounts voor Balance hebt geconfigureerd, kun je alleen een kaart voor het hoofdaccount krijgen.

Shopify Balance-kaartkosten

Shopify brengt geen kosten in rekening voor het gebruik van je Balance-kaart. Er kan echter wel een toeslag gelden voor het gebruik van geldautomaten. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer informatie over deze toeslag.

Kaartgegevens bekijken

Je kunt je virtuele of fysieke kaartgegevens bekijken, zoals het kaartnummer of de gegevens van de kaarthouder.

Om veiligheidsredenen ontvang je mogelijk een melding om je account opnieuw te verifiëren.

Je Shopify Balance-kaart koppelen aan Apple Pay of Google Pay

Je kunt je virtuele of fysieke Shopify Balance-kaart toevoegen aan je Apple Pay- of Google Pay-wallet.

Kaarthoudergegevens bijwerken

Je kunt op de Shopify Balance-accountpagina je Shopify Balance-kaarthoudergegevens bijwerken, inclusief je factuuradres en telefoonnummer.

Als je een fysieke kaart en een virtuele kaart hebt, zijn alle wijzigingen die je invoert van toepassing op beide kaarten.

Stappen:

1. Ga vanuit het Shopify-beheercentrum naar Financiën > Saldo.

2. Selecteer je hoofdaccount.

3. Klik onder Je Balance-kaarten op je virtuele of fysieke kaart.

4. Klik op Kaarthoudergegevens bekijken.

5. Klik op Bewerken om je factuuradres of mobiele telefoonnummer te wijzigen.

Stel je Shopify Balance in als je primaire betaalmethode

Met je virtuele of fysieke Shopify Balance-kaart kun je je Shopify-facturen en aankopen betalen.

Als je je virtuele Shopify Balance-kaart gebruikt, hoef je geen kaartgegevens in te voeren. Selecteer in plaats daarvan je virtuele Shopify Balance-kaart als de gewenste betaalmethode.

Stappen:

1. Ga vanuit het Shopify-beheercentrum naar Financiën > Facturering.
  2. Klik op de knop ... naast de betaalmethode die je wilt wijzigen en klik vervolgens op Vervangen.
  3. Voer de vereiste gegevens in.
  4. Klik op Creditcard vervangen.