Meerdere Shopify Balance-accounts beheren

Je kunt maximaal vijf extra Balance-accounts aanmaken. Met extra accounts vergemakkelijk je je uitgavenbeheer, omdat je geld van je hoofdaccount naar een extra account kunt overboeken om het voor specifieke doeleinden opzij te zetten. Je kunt dan bijvoorbeeld een extra account voor salarisuitgaven aanmaken en het gebudgetteerde geld van je hoofdaccount naar je salarisuitgavenaccount overboeken.

FDIC-bescherming

Je stortingen zijn door de Federal Deposit Insurance Corporation (FDIC) verzekerd tot 250.000,- USD, ongeacht het aantal accounts dat je hebt met Balance.

Al je stortingen op Balance-accounts worden aangehouden bij Evolve Bank & Trust, lid van de FDIC.

Aandachtspunten voor het niet kunnen gebruiken van bepaalde functies met meerdere Shopify Balance-accounts

Bepaalde functies kun je niet of maar beperkt gebruiken bij het beheren van meerdere accounts met Shopify Balance:

• Je kunt maximaal vijf extra Balance-accounts aanmaken.
  • Alleen je hoofdaccount kan een Balance-kaart en bijbehorende beloningen hebben.
  • Meldingen over een laag saldo zijn alleen beschikbaar voor je hoofdaccount.

Een nieuw account maken

1. Ga vanuit het Shopify-beheercentrum naar Financiën > Saldo.

2. Klik op Account maken.

3. Voer een naam in voor het account.

4. Klik op Account maken.

Nog een Shopify Balance-account toevoegen

1. Ga vanuit het Shopify-beheercentrum naar Financiën > Saldo.

2. Klik op Rekening toevoegen.

3. Voer een naam in voor het account.

4. Klik op Account maken.

De naam van je extra Shopify Balance-account bewerken

1. Ga vanuit het Shopify-beheercentrum naar Financiën > Saldo.

2. Selecteer het account waarvan je de naam wilt wijzigen.

3. Klik op Account beheren.

4. Klik onder de Accountgegevens naast de accountnaam op Bewerken.

5. Voer de nieuwe naam in.

6. Klik op Opslaan.

Geld overboeken tussen Balance-accounts

1. Ga vanuit het Shopify-beheercentrum naar Financiën > Saldo.

2. Klik op Geld verplaatsen > Geld overboeken tussen je Balance-accounts.

3. Selecteer in de vervolgkeuzelijst Van het account waarvan je het geld wil overmaken.

4. Selecteer in de vervolgkeuzelijst Naar het account waarnaar je het geld wil overmaken.

5. Typ het bedrag dat je wil overboeken.

6. Optioneel: Typ een beschrijving van de overboeking.

7. Klik op Verplaatsen.

Een Shopify Balance-account sluiten

Je kunt extra accounts sluiten via het Shopify-beheercentrum. Nadat je een account hebt gesloten, kun je deze niet opnieuw openen. Alle geplande betalingen of overschrijvingen naar een gesloten account worden geweigerd. Je hebt nog steeds toegang tot maandelijkse overzichten voor een gesloten account via het Shopify-beheercentrum.

Je kunt een account alleen sluiten als dit aan de volgende vereisten voldoet:

1. Het accountsaldo is 0 USD.
  2. Er zijn geen transacties in behandeling gekoppeld aan het account.
  3. Je gebruikt het account niet voor Shopify Payment-uitbetalingen of Shopify Capital-aflossingen.

Stappen:

1. Ga vanuit het Shopify-beheercentrum naar Financiën > Saldo.

2. Navigeer naar het account dat je wil sluiten.

3. Klik op Meer acties.

4. Klik op Account sluiten.

Al het resterende geld wordt overgemaakt naar je hoofdaccount en, indien ingeschakeld, wordt de functie voor het opzij zetten van omzetbelasting uitgeschakeld.

Neem contact op met de ondersteuning om je Balance-hoofdaccount te sluiten.

Hier vind je meer informatie over andere manieren waarop je geld kunt overboeken met Balance.