Je Shopify Balance-kaart beschermen

Op deze pagina vind je informatie over het opnieuw instellen van de pincode van je kaart, het vergrendelen van je kaart bij verlies of diefstal, en het ontgrendelen van je kaart. Als je een transactie tegenkomt die volgens jou onjuist is, kun je deze betwisten. Meer informatie over het betwisten van een toeslag op je Shopify Balance-account.

De pincode van je Shopify Balance-kaart opnieuw instellen

Je kunt de pincode van je kaart opnieuw instellen. Als je echter het telefoonnummer dat verbonden is met je kaart wijzigt, kun je echter pas na 24 uur wachten je pincode wijzigen.

Stappen:

1. Ga vanuit het Shopify-beheercentrum naar Financiën > Saldo.

2. Selecteer je hoofdaccount.

3. Klik onder Je Balance-kaarten op de kaart waarvan je de pincode opnieuw wilt instellen.

4. Klik op Meer en op Pincode opnieuw instellen.

5. Voer een viercijferige pincode in en klik op Volgende.

6. Voer je pincode opnieuw in en klik vervolgens op Bevestigen.

7. Voer de bevestigingscode in die je via een sms hebt ontvangen en klik op PIN opnieuw instellen.

Je Shopify Balance-kaart blokkeren

Als je je Shopify Balance-kaart bent verloren of deze is gestolen, moet je deze blokkeren zodat niemand anders deze kan gebruiken.

Om veiligheidsredenen ontvang je mogelijk een melding om je account opnieuw te verifiëren.

Je Shopify Balance-kaart deblokkeren

Klik op Blokkering kaart opheffen en bevestig de actie door vervolgens opnieuw te klikken op Blokkering kaart opheffen op de pagina Shopify Balance-kaart in het Shopify-beheercentrum om de blokkering van je Shopify Balance-kaart op te heffen.